Διευρύνεται η συνεργασία Δήμου Λάρνακας και Εθελοντικών και μη κυβερνητικών οργανώσεων

13:06 21/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Θέματα για στήριξη των Εθελοντικών και των μη κυβερνητικών οργανώσεων από τον Δήμο Λάρνακας καθώς και καλύτερη συνεργασία και ενημέρωση μεταξύ τους, συζήτησαν την περασμένη Παρασκευή ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης και ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννης Γιαννάκη.

Με δηλώσεις του σήμερα στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης είπε πως «με τον Επίτροπο Εθελοντισμού κάναμε μια περιδιάβαση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας και είχε την ευκαιρία να δει τη λειτουργία

του Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Ιατρείου που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες. Επίσης ενημερώσαμε τον κ. Γιαννάκη για τις διαδικασίες που υπάρχουν αλλά και τον τρόπο που λειτουργεί τόσο το Κοινωνικό Παντοπωλείο όσο και το Κοινωνικό Ιατρείο».

Πρόσθεσε ότι με τον κ. Γιαννάκη αντηλλάγησαν απόψεις «για το πώς θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε καλύτερα όλους τους φορείς, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Εκκλησία και τις μη Κυβερνητικές Οργανώσεις σε θέματα που αφορούν την παροχή τροφίμων ή άλλης βοήθειας σε δυσπραγούντες συμπολίτες μας ούτως ώστε να αξιοποιούνται πιο δίκαια και πιο αποτελεσματικά αυτή η μεγάλη προσφορά προς τους συμπολίτες μας».

Πολύ σύντομα, συνέχισε ο Δήμαρχος Λάρνακας «θα γίνει μια συνάντηση όλων των εμπλεκομένων που ασχολούνται με θέματα αλληλεγγύης ούτως ώστε να βρούμε καλύτερους τρόπους τόσο αλληλοσυνεργασίας όσο και αλληλοενημέρωσης».

Με τον Επίτροπο Εθελοντισμού συζητήθηκε ακόμα, σύμφωνα με τον κ. Λουρουτζιάτη «συγκεκριμένα θέματα που αφορούν τη στήριξη των εθελοντικών και των μη κυβερνητικών οργανώσεων και πως ο Δήμος λάρνακας μπορεί να είναι αρωγός στις προσπάθειες αυτών των οργανώσεων για την ανακούφιση των συμπολιτών μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα