ΔΗΣΥ: Απόσυρση προτάσεων Χριστόφια για διόρθωση λανθασμένων χειρισμών

14:41 21/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η πρόθεση του Προέδρου του ΔΗΣΥ Νίκου Αναστασιάδη, να αποσύρει τις προτάσεις του Προέδρου Χριστόφια, συνιστά προϊόν ώριμης εκτίμησης και ανάλυσης των δεδομένων και απαραίτητη ανάγκη για τη διόρθωση των λανθασμένων χειρισμών του Προέδρου Χριστόφια, όπως αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

”Αν ο Νίκος Αναστασιάδης

έχει πρόθεση να αποσύρει τις προτάσεις του Προέδρου Χριστόφια, οι οποίες οδηγούν σε δυσμενή θέση την ελληνική πλευρά και με τις οποίες διαφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού και της ηγεσίας”, δηλώνει ο ΔΗΣΥ, αυτό ”δεν συνιστά στείρα κριτική, ούτε ένδειξη πολιτικών μεταμορφώσεων, ούτε προεκλογική σκοπιμότητα”.

”Την ώρα που το Κυπριακό, λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας αλλά και λόγω των ατυχών χειρισμών του Προέδρου της Δημοκρατίας, έχει περιέλθει σε επικίνδυνη αποτελμάτωση, την ώρα που ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών συναντάται με τον Ειδικό Σύμβουλό του, για να αποφασίσουν τη διαχείριση του επικίνδυνου για την Κύπρο αδιεξόδου”, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, ”ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και ο Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ αναλώνονται σε μικροκομματικές αντιπαραθέσεις, αναδεικνύοντας τις ιδιοτελείς προτεραιότητές τους, εν όψει των προεδρικών εκλογών”.

”Δεν θα τους ακολουθήσουμε”, δηλώνει ο ΔΗΣΥ. ”Το εθνικό ζήτημα”, προσθέτει στην ανακοίνωσή του ο ΔΗΣΥ, ”αυτές τις ώρες έπρεπε να απασχολεί σοβαρά την πολιτική ηγεσία του τόπου, που, με υπευθυνότητα και συλλογική διαβούλευση, να αποφασίσει τρόπους αντιμετώπισης της δεινής θέσης, στην οποία προφανώς οδηγείται η ελληνοκυπριακή πλευρά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα