ΔΗΣΥ: Λιλλήκας και ΑΚΕΛ είναι οι δυο όψεις του ιδίου νομίσματος

20:40 4/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

O κ. Λιλλήκας ασχολείται μόνο με τον κ. Αναστασιάδη και τον κ. Καρογιάν και όχι με την κυβέρνηση Χριστόφια και το ΑΚΕΛ, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πως Λιλλήκας και ΑΚΕΛ είναι οι δυο όψεις του ιδίου νομίσματος, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «ο κ. Λιλλήκας συμπεριφέρεται ως να μην ζει στην Κύπρο.

Δεν έχει αντιληφθεί ότι το Μνημόνιο με την Τρόικα έτυχε διαπραγμάτευσης και συμφωνήθηκε από την κυβέρνηση του κ. Χριστόφια και του ΑΚΕΛ και ότι όλα σχεδόν τα νομοσχέδια του Μνημονίου προωθήθηκαν στη Βουλή από την Κυβέρνηση του ΑΚΕΛ και εγκρίθηκαν σχεδόν όλα και από την ΕΔΕΚ, το μοναδικό κόμμα που στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Λιλλήκα;» .

Όμως, προστίθεται, «ο κ. Λιλλήκας ασχολείται μόνο με τον κ. Αναστασιάδη και τον κ. Καρογιάν και όχι με την Κυβέρνηση Χριστόφια και το ΑΚΕΛ, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πως Λιλλήκας και ΑΚΕΛ είναι οι δυο όψεις του ιδίου νομίσματος».
«Ο κ. Λιλλήκας», συνεχίζει η ανακοίνωση, «αναφέρεται απαξιωτικά στην προσπάθεια του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Δημοκρατικού Κόμματος να καταστεί το δημόσιο χρέος της Κύπρου βιώσιμο, κάνοντας λόγο για τεχνάσματα και μαγείες και χλευάζει την προσπάθεια να αποφύγουμε οδυνηρότερα μέτρα εις βάρος της οικονομίας μας».

Αλλά, όπως αναφέρει, «η σύγκληση της έκτακτης συνόδου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής από τον Αντιπρόεδρο του ΔΗΚΟ, κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, που πολύ ορθά, πρώτος και πιο έντονα ήγειρε το θέμα, για να εξεταστεί η δυνατότητα μετατροπής του δημόσιου χρέους σε βιώσιμο, δεν είναι ένα τέχνασμα».
«Είναι η ύστατη και εναγώνια προσπάθεια όλων των δυνάμεων, πέραν του ΑΚΕΛ και του κ. Λιλλήκα, να προλάβουμε την κατάσταση και να ανοίξει ο δρόμος για την οικονομική ανάπτυξη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα