Δύο πολυτελή ξενοδοχεία ανεγείρονται στην Πάφο

18:22 26/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το έναυσμα για μια νέα αρχή τόσο στον τομέα των κατασκευών όσο και της ξενοδοχειακής βιομηχανίας δίνουν τα δύο νέα πολυτελή ξενοδοχεία που αρχίζουν να κατασκευάζονται στην Πάφο.

Η μία μονάδα δυναμικότητας 180 κλινών θα ανεγερθεί στην παραλιακή περιοχή Γεροσκήπου. Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης χαιρέτισε το ενδιαφέρον που υπάρχει τονίζοντας ότι κάθε τοπική αρχή οφείλει να είναι θετική σε τέτοιες ενέργειες που

αφορούν την ανάπτυξη συμβάλλοντας στην πρόοδο της περιοχής.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Μιχάλης Παυλίδης εξέφρασε την ευχή όπως η έναρξη των έργων για το νέο ξενοδοχείο της Γεροσκήπου να αποτελέσει την απαρχή για το νέο ξεκίνημα και των δύο μεγάλων κλάδων της οικονομίας, τον κατασκευαστικό και τον ξενοδοχειακό.

Όπως ανέφερε ο κ. Παυλίδης, ίσως μετά από αυτή την κίνηση να ενθαρρυνθούν και άλλοι επενδυτές έτσι ώστε να ξεκινήσει η ανάπτυξη και σε άλλα έργα.

Το δεύτερο ξενοδοχείο το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει να ανεγείρεται βρίσκεται στην παραλιακή περιοχή της Χλώρακας και ανήκει σε μεγάλο όμιλο που δραστηριοποιείται στον τομέα διαχείρισης ξενοδοχείων.

Keywords
Τυχαία Θέματα