Έκκληση για ενίσχυση του Κέντρου Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών

10:55 15/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Πάφου, με ανακοίνωσή του, απευθύνει έκκληση στους δημότες Πάφου και ιδιαίτερα στους κατοίκους της ενορίας Αναβαργού όπου στεγάζονται τα γραφεία του, για άμεση ενίσχυση του Κέντρου Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών με είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και σε συστράτευση των πολιτών ώστε να βοηθήσουν το έργο του.

Το Συμβούλιο, βλέποντας τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί πολίτες λόγω της οικονομικής κρίσης, σε συνεδρία του αποφάσισε τη δημιουργία Κέντρων Πρώτων Κοινωνιών Βοηθειών σε κάθε

επαρχία.

Με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει άμεση ανταπόκριση σε οικογένειες που απευθύνονται για βοήθεια στα Επαρχιακά Συντονιστικά Συμβούλια Εθελοντισμού.

Γίνεται έκκληση για συλλογή τροφίμων στο γραφείο του Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου από σήμερα μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου από τις 9:00 μέχρι τις 13:30 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Ο διαχωρισμός τρων τροφίμων θα γίνει από εθελοντές του Σώματος Εθελοντών κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

Τη Μεγάλη Δευτέρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα κληθούν οι οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο που δημιούργησε το Ε.Σ.Σ.Ε.Π. από τις 12:00 έως τις 14:30 να παραλάβουν τα τρόφιμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα