Έκλεβαν βενζίνη με πλαστές πιστωτικές κάρτες

10:53 24/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Γύρω στις 5.40 χθες το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, από υπάλληλο εταιρίας παροχής πιστωτικών συναλλαγών, ότι σε πρατήριο στη Λάρνακα, γινόταν χρήση πλαστών καρτών.

Αμέσως, στην περιοχή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν ένα 39χρονο από τη Λάρνακα, να βάζει καύσιμα σε πλαστικά δοχεία, τα οποία είχε τοποθετημένα στο χώρο αποσκευών του οχήματός του.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 39χρονο, στην κατοχή του ανεβρέθηκαν 15 άσπρα πλαστικά, σε σχήμα πιστωτικής κάρτας, στο πίσω μέρος των οποίων υπήρχε μαγνητική ταινία αποθήκευσης δεδομένων.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε

στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, όπου ανακρινόμενος, φέρεται να ανέφερε στους ανακριτές, ότι τις 15 πλαστές πιστωτικές κάρτες, καθώς επίσης και τα πλαστικά δοχεία που τοποθετούσε τα καύσιμα, του τα έδωσε συγκεκριμένο πρόσωπο, με σκοπό να τα γεμίσει και να του τα παραδώσει, έναντι χρηματικού ποσού.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι την περίοδο από 5 Ιουνίου μέχρι και 23 Ιουνίου 2012, σε τρία πρατήρια καυσίμων, δύο στην επαρχία Λάρνακας και ένα στην Επαρχία Αμμοχώστου, έγιναν 71 χρήσεις πλαστών και κλοπιμαίων πιστωτικών καρτών και κλάπηκαν καύσιμα συνολικής αξίας €3, 178.

Εναντίον του 39χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα