Έληξε η διαμαρτυρία των οδηγών SKIP στην Πάφο

15:02 10/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο χώρος εναπόθεσης αδρανών υλικών της Μαραθούντας θα λειτουργήσει εκ νέου προσωρινά, μέχρι τη λειτουργία του νέου χώρου από τον Σύνδεσμο Εργοληπτών Πάφου.

Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, εξετάστηκε η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών να κλείσει τον χώρο την τελευταία ημέρα του Μάρτη.

Μετά την απόφαση αυτή, οι μεταφορείς αδρανών υλικών είχαν λάβει χθες δυναμικά μέτρα,

κλείνοντας από τις 05:00 την είσοδο του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων, ενώ από την περασμένη εβδομάδα είχαν τοποθετήσει κάδους έξω από τα κτίρια της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου.

Σε δηλώσεις του, ο Επαρχος Πάφου Γιαννάκης Μαλλουρίδης ανέφερε ότι η εισήγηση που θα μεταφέρει στο Υπουργείο Εσωτερικών στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών την περίοδο μέχρι τη λειτουργία των νέων εγκεκριμένων χώρων.

Οι διαδικασίες για τη λειτουργία τόσο της μονάδας όσο και των πέντε πράσινων σημείων που θα λειτουργήσουν στην Πάφο την επόμενη περίοδο βρίσκονται σε καλό δρόμο, πρόσθεσε ο κ. Μαλλουρίδης.

Ο εκπρόσωπος των μεταφορέων Κυριάκος Παπασάββας εξέφρασε ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συνάντησης, σημειώνοντας ότι αναμένουν την τελική απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών στο καθολικό αίτημα των φορέων της Πάφου για προσωρινή επαναλειτουργία του χώρου της Μαραθούντας, ενώ ήδη τερμάτισαν τα μέτρα που είχαν λάβει.

Keywords
Τυχαία Θέματα