Ενημερωτική εκστρατεία για μέτρα πρόληψης κλοπών και διαρρήξεων

16:14 17/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο, 17/11/2012 μεταξύ των ωρών 11π.μ. – 2μ.μ., στο “The Mall of Cyprus” στη Λευκωσία, ενημερωτική εκστρατεία, με σκοπό τη διαφώτιση του κοινού για τα μέτρα πρόληψης κατά των κλοπών και των διαρρήξεων και της λήψης μέτρων προστασίας της περιουσίας του.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, ο Εκπρόσωπος και μέλη του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων του Αρχηγείου Αστυνομίας, καθώς επίσης και μέλη της Κοινοτικής Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, διένειμαν ενημερωτικό/διαφωτιστικό υλικό στο κοινό, που αφορούσε στην πρόληψη διαρρήξεων και κλοπών.
Οι πολίτες επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ενημέρωσή τους, ενώ έτυχαν συμβουλών από τα μέλη της Αστυνομίας σε θέματα πρόληψης και προστασίας της περιουσίας τους από τους επιτήδειους.

Επέδειξαν επίσης, μεγάλη προθυμία να συνεργαστούν με την Αστυνομία και να παρέχουν κάθε πληροφορία σε περίπτωση που περιέλθει στην αντίληψή τους οτιδήποτε ύποπτο.

Παρόμοιες ενημερωτικές και διαφωτιστικές εκστρατείες της Αστυνομίας θα συνεχιστούν στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης και σύσφιξης των σχέσεων της με το κοινό και στην προσπάθεια που καταβάλλει η Αστυνομία για διαφώτιση των πολιτών και ευαισθητοποίηση τους σε θέματα πρόληψης και λήψης μέτρων κατά αδικημάτων περιουσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα