Ενώπιον «δικαστηρίου» σήμερα ο Μ. Σαρρής

11:05 20/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Προσάγεται εκ νέου σήμερα το πρωί ενώπιον «δικαστηρίου» στην κατεχόμενη Λευκωσία ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, ο οποίος κρατείται παράνομα από τις 13 του μήνα στα κατεχόμενα.

Οσον αφορά το διαδικαστικό μέρος, ο κ. Σαρρής προσέρχεται ενώπιον του «δικαστηρίου» για ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης του.

Η «αστυνομία» είχε ζητήσει την περασμένη Δευτέρα την 8ήμερη «κράτηση» του κ. Σαρρή και των συγκατηγορουμένων του, ώστε να λάβει επιπρόσθετες καταθέσεις, το «δικαστήριο» όμως αποφάσισε την Τρίτη τη διήμερη παράταση της παράνομης

κράτησης, η οποία λήγει σήμερα τα πρωί.
Σύμφωνα με πληροφορίες από νομικούς κύκλους, τα ενδεχόμενα από τη σημερινή έκβαση της διαδικασία είναι είτε η άμεση απελευθέρωση του κ. Σαρρή, είτε η ανανέωση της παράνομης προσωποκράτησης του για άλλες οκτώ ημέρες, ώστε να εξεταστούν ενδεχομένως επιπρόσθετοι μάρτυρες, είτε να του προσαχθούν κατηγορίες.

Στην τελευταία περίπτωση, το «δικαστήριο» μπορεί να διατάξει την παράνομη προφυλάκιση του κ. Σαρρή μέχρι την «εκδίκαση» της υπόθεσης, είτε να τον αφήσει ελεύθερο με εγγύηση, έως την «εκδίκαση».

Keywords
Τυχαία Θέματα