Φόνο διερευνούν οι Βάσεις σε σχέση με το απανθρακωμένο πτώμα

15:29 5/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διερευνά η αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, σε σχέση με το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε προχθές στο δάσος ευκαλύπτων του Λέιντις Μάιλ, ενώ τα αποτελέσματα των εξετάσεων γενετικού υλικού κατέδειξαν πως πρόκειται για τον 35χρονο Λούκα Κωνσταντίνου από το Κολόσσι, υπάλληλο στο τμήμα καθαριότητας του Δήμου Λεμεσού.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, το θύμα έφερε κτύπημα στην αριστερή κρανιακή κοιλότητα από αμβλύ όργανο, το οποίο ήταν θανατηφόρο και είχε προκληθεί πριν την πυρκαγιά στο αυτοκίνητο, εντός του οποίου είχε εντοπιστεί.

Οι ανακριτές

της υπόθεσης εκτιμούν πως, ο δράστης σκότωσε τον 35χρονο και ακολούθως τον μετέφερε στη συγκεκριμένη περιοχή με το αυτοκίνητο του, το οποίο περιέλουσε με εύφλεκτη ύλη και του έθεσε φωτιά, σε μια προσπάθεια να καταστρέψει τεκμήρια.

Οι έρευνες της αστυνομίας των Βάσεων, στην κυριότητα των οποίων εμπίπτει η περιοχή, συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό και ήδη κλήθηκαν για ανάκριση διάφορα πρόσωπα.

Όπως, εξάλλου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, υπάρχει συνεργασία μεταξύ της αστυνομίας της Δημοκρατίας και των Βρετανικών Βάσεων, σε σχέση με έρευνες που γίνονται και οι οποίες εμπίπτουν στις αρμοδιότητες των Κυπριακών Αρχών.

Ο 35χρονος οικογενειάρχης, εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης από συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα, τα οποία των αναζητούσαν από το βράδυ της Τρίτης, καθώς δεν είχε επιστρέψει από τη δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα