Γιωρκάτζη: «Πολλοί αξιωματούχοι παρελαύνουν από πάνελ σε πάνελ και οφείλουν χρήματα προς το κράτος»

11:42 26/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σήμερα Παρασκευή κλήθηκαν ενώπιον της ερευνητικής επιτροπής για την οικονομία να καταθέσουν η Χρυστάλλα Γιωρκάτζη και ο Χαρίλαος Σταυράκης, τη Δευτέρα ο Κίκης Καζαμίας ενώ την Πέμπτη ο Βάσος Σιαρλής και ο Γιώργος Πούφος.

«Σε μια χώρα όπου η ανοχή η αναξιοκρατία η ευθυνοφοβία η απέκλειση ευθυνών και μερικές φορές η απαξίωση των νόμων και σίγουρα η απαξίωση των θεσμών θεωρώ πως μία τραγωδία ανθρώπινη τραγωδία όπως ήταν το Μαρί και μια οικονομική τραγωδία όπως η σημερινή ήταν περίπου προδιαγραμμένη» ανέφερε η κ. Γιωρκάτζη.

Η κ. Γιωρκάτζη

αναφέρθηκε στις ανείσπρακτες οφειλές προς το κράτος, υποστηρίζοντας ότι «πολλοί αξιωματούχοι, δημόσιοι υπάλληλοι άνθρωποι που παρελαύνουν από πάνελ σε πάνελ διαπιστώθηκε ότι οφείλουν χρήματα προς το κράτος».

Η κ. Γιωρκάτζη ανέφερε ότι πολλές φορές η πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού στη δημόσια υπηρεσία γίνεται με πολιτικά και κομματικά κριτήρια. Ανέφερε ότι στο Τμήμα Αναπτύξεως υδάτων, υπήρχε δυσανάλογος αριθμός ωρομίσθιων υπαλλήλων σε σχέση με τις ανάγκες του τμήματος και μετά από εισήγηση της έγινε μεταφορά τους στο τμήμα δασών.

Keywords
Τυχαία Θέματα