Η Αντωνία Καλλιμούκου ξεσπάει για όσους την εμπλέκουν στην υπόθεση κυκλώματος πορνείας: “Θα τους στείλω στη δικαιοσύνη”!

10:40 8/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

“Σε προκαλώ. Αν έχεις στοιχεία, βγάλτα και δεσμεύομαι να μη σου κάνω μήνυση. Να δούμε πόσο μάγκας είσαι”.

Το όνομα της ενεπλάκη στην υπόθεση ενός εστεμμένου μοντέλου που συνελήφθη για πορνεία στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Η ίδια παρέμεινε, αρχικά, σιωπηλή. Η έκταση που πήρε το θέμα όμως, ανάγκασε την Αντωνία Καλλιμούκου να δώσει τη δίκή της απάντηση, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook.

Το γνωστό μοντέλο γράφει, μεταξύ άλλων: “Δυστυχώς υπάρχουν συγκεκριμένοι άθλιοι δημοσιογράφοι και site που για να κερδίσουν μερικά κλικ γράφουν και φωτογραφίζουν έξυπνα μια πρώην εστεμμένη, πανελίστρια σε καθημερινή εκπομπή με μεγάλη τηλεθέαση, που στη δεδομένη χρονική στιγμή είμαι μόνο εγώ. Θα τους στείλω στη δικαιοσύνη και θα ξεφτιλίσω με στοιχεία τη δημοσιογραφική τους αθλιότητα”.

Η Αντωνία Καλλιμούκου, αναφερόμενη σε συγκεκριμένο δημοσιογράφο, τονίζει: “Ένας συγκεκριμένος δημοσιο-κάφρος, που ζει και αναπνέει για να σπιλώνει υπολήψεις, θα υποφέρει. Φιλαράκι, εσύ, ξέρεις ποιος, ο σκατόψυχος. Wait for me. Σε προκαλώ. Αν έχεις στοιχεία, βγάλτα και δεσμεύομαι να μη σου κάνω μήνυση. Να δούμε πόσο μάγκας είσαι.

Η Αντωνία Καλλιμούκου, έντονα ενοχλημένη, μίλησε στην εκπομπή του Extra “Αποκάλυψη live”, λέγοντας τα εξής: “Η γνώμη μου είναι πρώτον ότι από τη στιγμή που το δημοσίευμα ή το άρθρο είναι ελλιπές και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, δεν υπάρχει κάποιος που να υπογράφει αυτό το άρθρο όλο αυτό μπορεί να είναι μια φούσκα που δημιουργήθηκε στο κεφάλι κάποιου. Δεν μπορώ λοιπόν να σας πω τίποτα γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό το γεγονός, αν έχει συμβεί. Αν υπάρχει σύλληψη, αν υπάρχει τέτοια κοπέλα. Όταν με έχουν πάρει 100 τηλέφωνα και μου λένε ότι ακούγεται το όνομά μου και δεν ξέρω ποιος το έχει ανακοινώσει πρώτος, χωρίς στοιχεία και χωρίς να έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα με αηδιάζει, με σοκάρει και δεν ξέρω πώς να προστατέψω τον εαυτό μου γιατί δεν ξέρω από πού ξεκίνησε όλο αυτό. Καλό είναι να το σταματήσει όποιος το έχει ξεκινήσει γιατί δε θα κάτσω έτσι”.

Δείτε το βίντεο:

Όπως γράφει η Espresso, αυτό που επιθυμεί να κάνει η Αντωνία Καλλιμούκου, είναι να αποδείξει μέσω του δικηγόρου της πως όχι μόνο δεν έγινε σύλληψη, αλλά και ότι δεν ταξίδεψε ποτέ στη Βουλγαρία. Στο πλευρό της είναι η οικογένειά της, ο σύντροφός της Κώστας Βαζάκας, η Ελένη Μενεγάκη και όλη η ομάδα της εκπομπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα