Η Λαϊκή Ασφαλιστική πρόσφερε τηλεοράσεις για Οδική Ασφάλεια

15:56 20/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Λαϊκή Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της, παρέδωσε στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών οκτώ επίπεδες τηλεοράσεις LED-LCD, οι οποίες τοποθετήθηκαν στα κατά τόπους γραφεία του Τμήματος σε όλες τις πόλεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τη Λαϊκή Ασφαλιστική, «μέσω των τηλεοράσεων θα προβάλλονται μηνύματα και φιλμάκια που αφορούν την Οδική Ασφάλεια και χρήσιμες συμβουλές για την ασφαλή οδήγηση».

Επίσης, «σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους

που ετοιμάστηκαν από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών, όλοι οι νέοι οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία προτού παραλάβουν την άδεια οδήγησής τους να παρακολουθήσουν τα μηνύματα και τα φιλμάκια, εμπλουτίζοντας την ενημέρωση τους για τις αιτίες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και τους τρόπους πρόληψης τους».

Φορείς, όπως το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Εργων, το Τμήμα Τροχαίας του Αρχηγείου Αστυνομίας και το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, δεσμεύτηκαν ότι όχι μόνο θα συνεχίσουν τις προσπάθειες που ξεκίνησαν αλλά θα τις ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο με απώτερο σκοπό να καταστήσουν το οδικό δίκτυο της Κύπρου ένα από τα πιο ασφαλή της Ευρώπης, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα