Η Ν. Καρρά φωτογραφίζεται με το μέλλοντα Κύπριο συζυγό της και μιλάει για το γάμο της!

12:12 12/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Νικολέτα Καρρά έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη και να το δείχνει: σε λίγο καιρό ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και φωτογραφίζεται με τον μέλλοντα σύζυγό της!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η γνωστή ηθοποιός Νικολέτα Καρρά αφού πολύ σύντομα θα ντυθεί νυφούλα στο πλάι του Κύπριου δικηγόρου Φώτου Πιττατζή στο εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων στο Κάβο Γκρέκο.

Η ηθοποιός και ο μέλλων συζυγός της φωτογραφήθηκαν μαζί για το περιοδικό OK! και αποκάλυψαν λεπτομέρειες για το  γάμο τους. Η  Νικολέτα  αποκάλυψε ότι το νυφικό της είναι

του σχεδιαστή Βλάση Χολέβα και το διάλεξε ανάμεσα σε έξι που της πρότεινε ο σχεδιαστής, ενώ ακόμα προσπαθεί να πιστέψει ότι πολύ σύντομα παντρεύεται!

Ο  γάμος θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου με κουμπάρο τον στενό φίλο του ζευγαριού και πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος της Κύπρου Μάριο Καρογιάν ενώ όπως απαιτεί η κυπριακή παράδοση θα υπάρχουν από δύο κουμπάροι ακόμα για τη νύφη και το γαμπρό.  Οι καλεσμένοι θα είναι περίπου 1000.

Η ερωτευμένη  Νικολέτα  αποκάλυψε και ποιο θα είναι το πρώτο τραγούδι που θα χορέψει το ζευγάρι στη δεξίωση, το You are so beautiful, του Τζο Κοκερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα