Κάνσας: Αναζητούνται ποντίκια που κατανάλωσαν μαριχουάνα!!!

22:19 28/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

“Stoner Mice” Eat Marijuana Evidence At Kansas Police Storage Facility”. Αυτός είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της Huffington Post που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Στα ελληνικά μπορεί να αποδοθεί ως εξής: “Μαστουρωμένα ποντίκια έφαγαν αποδεικτικά στοιχεία κατασχεμένης μαριχουάνας που φυλασσόταν σε αστυνομικό τμήμα”.

Ποντίκια έφαγαν μαριχουάνα σε αστυνομικό τμήμα της Wichita στην πολιτεία του Κάνσας. “Έχουμε ποντικούς που τους αρέσει να μαστουρώνουν”, δήλωσε ο επικεφαλής της

αστυνομίας του Κάνσας, κατά τη διάρκεια των επίσημων ανακοινώσεων, για αυτό το παράξενο συμβάν.

“Τα τρωκτικά προφανώς έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στην ποικιλία μαριχουάνας που βρήκαν”, συμπλήρωσε.

Οι αστυνομικοί της πόλης, φύλασσαν στις αποθήκες του τμήματος τρεις σακούλες με μαριχουάνα που είχαν κατάσχει και αποτελούσαν στοιχείο για μια εκκρεμή υπόθεση. Οι σακούλες φυλάσσονταν μάλιστα από το 2009.

Όταν οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους σάκους, έκπληκτοι τους βρήκαν σχισμένους ενώ έλειπε και αρκετή ποσότητα μαριχουάνας.

Όπως προβλέπεται από το νόμο, οι αρχές του Κάνσας έφτιαξαν το σκίτσο των ύποπτων “ποντικών” και άνοιξαν κανονικά “φάκελο” για την υπόθεση.

Για να αποκλείσουν πάντως και νέα παρόμοια κρούσματα, οι επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος διέταξαν αμέσως απεντόμωση στις αποθήκες του κτιρίου. Άγνωστο το αν οι “φτιαγμένοι” αρουραίοι, κατάφεραν να διαφύγουν.

Περισσότερη εντύπωση πάντως από την ίδια την είδηση, έκανε ο εύστοχος τίτλος της “Kansas City Business Journal”: “Dude, Where’s My Cheese?”.

Σημειώνεται ότι η χρήση μαριχουάνας για ιατρικούς λόγους έχει επιτραπεί σε πολλές πολιτείες των Η.Π.Α. Το Κάνσας πάντως, δεν είναι μέσα σε αυτές. Η χρήση μαριχουάνας στην συγκεκριμένη πολιτεία τιμωρείται με ένα χρόνο φυλάκιση και πρόστιμο 2.500 δολαρίων.

Η εμπορία μαριχουάνας, τιμωρείται με 12 έως 17 χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 300.000 δολαρίων. Πρόκειται για τις αυστηρότερες ποινές που μπορούν να επιδοθούν στις Η.Π.Α. σχετικά με την κάνναβη.

Keywords
Τυχαία Θέματα