Καρογιάν : ‘Δυναμικά το ΔΗΚΟ δίπλα στον Γιωρκάτζη’

16:05 16/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Το ΔΗΚΟ θα δώσει το παρών του στην προεκλογική εκστρατεία Γιωρκάτζη, με ένα αποφασιστικό και δυναμικό τρόπο, είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν, προσθέτοντας ότι ”η Λευκωσία είναι έγνοια όλων μας και αν θέλουμε να κάνουμε τους βηματισμούς που πρέπει, όλοι πρέπει να πάρουμε και τις ευθύνες που μας αναλογούν”.

Ο κ. Καρογιάν συνοδευόμενος από τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Φώτη Φωτίου και τον

Βουλευτή Νικόλα Παπαδόπουλο επισκέφθηκε σήμερα το εκλογικό επιτελείο του υποψήφιου Δημάρχου Λευκωσίας Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη.

Εκ μέρους του ΔΗΚΟ, είπε ο Πρόεδρος του, μεταφέρουμε τις ευχές αλλά και την βεβαιότητα μας ότι στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Λευκωσίας.

Ανέφερε ότι στις επόμενες ημέρες οι αξιωματούχοι και τα στελέχη του ΔΗΚΟ θα συμπορευθούν μαζί του σε μια προσπάθεια να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μια περήφανη Λευκωσία, για τη Λευκωσία της νέας εποχής.

Ο κ. Καρογιάν είπε πως ο κ. Γιωρκάτζης κατά τη συνάντηση που είχαν τους ενημέρωσε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και τους εξήγησε τους στόχους αλλά και πώς η Λευκωσία μπορεί να κινηθεί και σε επίπεδο υποδομών και σε πολιτιστικό επίπεδο και σε επίπεδο μιας μοντέρνας πόλης, η οποία θα λάβει υπόψη την πιο αποτελεσματική βίωση των πολιτών της.

”Ο προγραμματισμός και το σχέδιο που έχει ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης σε διάφορες εκφάνσεις της ζωής της πρωτεύουσας και των πολιτών της δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτά τα οποία όλοι εμείς επιθυμούμε και επιδιώκουμε”, πρόσθεσε.

”Κουβεντιάσαμε για το πώς θα εξελιχθεί η προεκλογική τις επόμενες εβδομάδες. Εγινε ένας πρώτος σχεδιασμός”, είπε ο κ. Καρογιάν.

Ανέφερε ότι ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης είναι ένας φίλος, ένας άνθρωπος, με τον οποίον μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για μια Λευκωσία της νέας εποχής.

”Μοιραζόμαστε αρχές και αξίες και μοιραζόμαστε την επιδίωξη αλλά και την στόχευση να δούμε την πρωτεύουσα να κινείται με πολύ πιο γοργούς ρυθμούς και να δούμε την πρωτεύουσα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των σύγχρονων πρωτευουσών των σύγχρονων πόλεων, των σύγχρονων κοινωνιών”, είπε ο κ. Καρογιάν.

Πρόσθεσε ότι ”ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης έχει όραμα, τα φόντα, τις δυνατότητες, τις εμπειρίες, τις γνώσεις που μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά έτσι που να δημιουργηθούν εκείνες οι προϋποθέσεις για να έχουν οι Λευκωσιάτες την πρωτεύουσα που δικαιούνται, την πρωτεύουσα που θέλουν να έχουν”.

Πολλά μπορούν να γίνουν, σημείωσε, αρκεί να υπάρχει η θέληση, η βούληση, οι ιδέες αλλά και η αποφασιστικότητα να υλοποιήσουμε αυτά που σχεδιάζουμε.

”Μέσα από την συζήτηση που είχαμε, βγαίνει ξεκάθαρο το συμπέρασμα ότι έχει τα εχέγγυα, όλα τα προαπαιτούμενα για να οδηγήσει την Λευκωσία στην νέα εποχή με επιτυχία”, συμπλήρωσε ο κ. Καρογιάν.

Ο κ. Γιωρκάτζης είπε ότι ”η συνάντηση ήταν μεταξύ φίλων που μοιράζονται τις ίδιες αντιλήψεις για την τοπική αυτοδιοίκηση, τις ίδιες αγωνίες και τους ίδιους στόχους για την πόλη μας τη Λευκωσία”.

Keywords
Τυχαία Θέματα