ΚΟΑ: Το ΑΓΟ φέρνει τους πολίτες κοντά στον αθλητισμό

19:07 4/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μεγάλη γιορτή του αθλητισμού χαρακτήρισε την εκδήλωση του ΑΓΟ Λευκωσίας, στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Πάμπος Στυλιανού, τονίζοντας ότι ο ΚΟΑ νοιώθει ξεχωριστή περηφάνια για το πρόγραμμα Αθλητισμός Για Ολους, το οποίο φέρνει όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτου ηλικίας, κοντά στον αθλητισμό.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΚΟΑ αναφέρει πως η εκδήλωση του ΑΓΟ Λευκωσίας έγινε χθες στο

κλειστό Γυμναστήριο ”Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία” και σε αυτήν συμμετείχαν 1.300 μέλη του ΑΓΟ. Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος άτομα τρίτης ηλικίας, παιδιά των εξειδικευμένων προγραμμάτων ρυθμικής γυμναστικής, χορού, ταεκβοντό, προδημοτικής εκπαίδευσης, καθώς γυναίκες και άνδρες.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν 2.500 άτομα περίπου, στην πλειοψηφία τους γονείς των παιδιών που μετέχουν στο πρόγραμμα και στους οποίους ο Πρόεδρος του ΚΟΑ στον χαιρετισμό του απεύθυνε ξεχωριστά συγχαρητήρια για το γεγονός ότι ωθούν τα παιδιά τους να ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Ο κ. Στυλιανού εξήρε το κοινωνικό έργο που επιτελείται, επισημαίνοντας ότι το ΑΓΟ έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες πολίτες. Ανέφερε, επίσης, ότι ο ΚΟΑ και γενικά η πολιτεία στηρίζει τον μαζικό αθλητισμό, τονίζοντας ότι η άθληση αποτελεί δικαίωμα για τον κάθε πολίτη, ενώ συμβάλλει και στη βελτίωση τόσο της ποιότητας ζωής, όσο και της υγείας.

Καταλήγοντας, είπε ότι το ΑΓΟ είναι ένα μεγάλο και σημαντικό πρόγραμμα, για το οποίο στόχος είναι να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο, παρά την οικονομική στενότητα που επικρατεί.

Η Υπεύθυνη του Προγράμματος Εφη Μούζουρου Πενηνταέξ στον χαιρετισμό της επεσήμανε τη σημασία της άθλησης σε όλες τις ηλικίες και την επιτυχία που σημειώνει το πρόγραμμα Αθλητισμός Για Ολους όλα αυτά τα χρόνια.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων Μαζικού Αθλητισμού και κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για τον ΚΟΑ γιατί από τη μια παρουσιάστηκαν τα επιτεύγματά του στη μαζική άθληση του κοινωνικού συνόλου, μέσα από το δημοφιλές πρόγραμμα ΑΓΟ, και από την άλλη δόθηκε η ευκαιρία σε 1.300 άτομα να συμμετάσχουν σε ένα φαντασμαγορικό μοναδικό θέαμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα