Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου

13:10 17/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Το Τμήμα Δημοσίων Εργων ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των εργασιών συντήρησης τεσσάρων γεφυρών του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, θα ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Την περίοδο από την Τρίτη 18 Οκτωβρίου μέχρι την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, τμήμα μήκους 1400 μέτρων περίπου των δύο λωρίδων κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς Πάφο, παρά τη γέφυρα Υψωνα, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση του αυτοκινητόδρομου θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη διακίνηση.

Την

περίοδο από την Τρίτη 18 Οκτωβρίου μέχρι την Τρίτη 1 Νοεμβρίου, η γέφυρα Υψωνα θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Πανίκου Παπαϊωάννου (γέφυρα φράγματος Κούρρη), Ασκληπιού, Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, Κολοκοτρώνη και Αλαμάνας.

Το Τμήμα Δημοσίων Εργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Εξάλλου, πληροφορείται το κοινό ότι, στα πλαίσια του έργου κατασκευής και αναβάθμισης του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την αερογέφυρα Λατσιών μέχρι την Αλάμπρα, αύριο Τρίτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 3 μ.μ. θα δοθεί στην κυκλοφορία ολόκληρος ο κυκλοφοριακής κόμβος Μεγάλου Αλεξάνδρου παρά τη βιομηχανική περιοχή Λατσιών.

Με τη λειτουργία του κόμβου θα είναι δυνατές όλες οι κινήσεις από και προς τον αυτοκινητόδρομο και στις δύο κατευθύνσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα