Κυπριανού : Κανένα περιθώριο συνεργασίας στις προεδρικές του 2013

09:32 3/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού προειδοποίησε ότι δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας στις προεδρικές του 2013, αν στο περιεχόμενο της διακήρυξης του ενδιάμεσου χώρου δεν καταγράφεται ρητά η μορφή λύσης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

Το ΑΚΕΛ, είπε, πάει με ξεκάθαρες θέσεις στην προσπάθεια συνεργασιών και δεν πρόκειται να γονατίσει σε παράλογες απαιτήσεις, ώστε να δημιουργηθούν

οι προϋποθέσεις για την όποια συνεργασία.

Σε ό,τι αφορά το δίλημμα για εκλογή Αναστασιάδη αν το ΑΚΕΛ δεν στηρίξει τις επιλογές του ενδιάμεσου χώρου, ο Αντρος Κυπριανου τόνισε ότι το ΑΚΕΛ δεν θα δεχθεί να αναλάβει τις ευθύνες άλλων.

Όσοι στέκονται απέναντι από τους εργαζόμενους και τα συμφέροντά τους και εχθρεύονται την προοπτική μιας επανενωμένης Κύπρου, θα ξανακτυπήσουν με ένταση, ενόψει και των προεδρικών εκλογών, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Ακέλ Αντρος Κυπριανού.

Ο λαός, ανέφερε, αναμένει από εμάς να φράξουμε τον δρόμο στον οδοστρωτήρα του νεοφιλελευθερισμού και των ιδιωτικοποιήσεων και να τον εμποδίσουμε να ισοπεδώσει την κυπριακή κοινωνία.

Να μην αφήσουμε, συνέχισε, την υπόθεση του Κυπριακού να ξαναβρεθεί στις επικίνδυνες ατραπούς, όπου το σπρώχνουν οι κλασικές πλέον μεταμορφώσεις του Δησύ και οι ακραίες προσεγγίσεις άλλων κομμάτων και πολιτικών.

Ο κύριος Κυπριανού μιλούσε απόψε στο Φρέναρος, σε εκδήλωση του Ακέλ Αμμοχώστου προς τιμή των στελεχών Λάμπρου Ιωάννου και Αντρέα Κουτούνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα