Με χειροπέδες τέσσερα άτομα για υπόθεση ναρκωτικών

09:51 21/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τρεις άνδρες και μια γυναίκα συνελήφθηκαν χθες βράδυ στην Πάφο από την Αστυνομία σε σχέση με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής, χρήσης και προμήθειας ναρκωτικών και παράνομης κατοχής περιουσίας και παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 8 χθες βράδυ, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε μεζονέτα που βρίσκεται σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Κάτω Πάφο, στην οποία διαμένει 41χρονος.

Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στην

οικία, εντοπίστηκαν ο 41χρονος, καθώς επίσης 50χρονος, 24χρονος και 29χρονη από την Πάφο.

Στη θέα των αστυνομικών ο 24χρονος προσπάθησε να διαφύγει και ανακόπηκε, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του ένα χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό και ποσότητα κάνναβης, ένα νάιλον σακούλι με ένα γραμμάριο κάνναβης, καθώς και χαρτονομίσματα ύψους 1.130 ευρώ, από τα οποία τρία χαρτονομίσματα των 20 ευρώ φαίνεται ότι είναι πλαστά και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος εντοπίστηκε στην βεράντα της οικίας, ενώ προσπαθούσε να ανέβει στην ταράτσα από σκάλα και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα αφού προσπαθούσε να διαφύγει. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην ταράτσα, εντοπίστηκαν ποσότητα κοκαΐνης μεικτού βάρους 8 γραμμαρίων περίπου και ηρωίνης 15 γραμμαρίων περίπου.

Εξάλλου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε εντός και εκτός της οικίας, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια δύο ζυγαριές ακριβείας που περιείχαν ίχνη κάνναβης, καθώς επίσης έξι νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, μεικτού συνολικού βάρους 167 γραμμαρίων περίπου και διάφορα χρυσαφικά για τα οποία δεν δόθηκαν επαρκείς εξηγήσεις.

Ολα τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) και το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα