Μέμος Μπεγνής: «Θα έκανα εκπτώσεις στη δουλειά μου…»

08:36 11/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Μέμος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σαλαμίνα.  Ταλαντούχος ηθοποιός και όχι μόνο, τραγουδάει, χορεύει και παίζει υπέροχα πιάνο. Η καριέρα του… ξεκίνησε τυχαία, όταν εκείνος έπαιζε πιάνο στην παράσταση της Κάτιας Δανδουλάκη, η οποία τον προέτρεψε να ασχοληθεί με την ηθοποιία.

Ο πρώτος του ρόλος ήταν στο επιτυχημένο σίριαλ, «Άκρως Οικογενειακό».  Ο ρόλος όμως που τον έκανε ευρύτερα γνωστό ήταν στο σίριαλ του Μανούσου  Μανουσάκη, «Μην μου λες αντίο». Επικριτικός, αυστηρός, λέει τη γνώμη του έστω και αν σε κάποιους δεν αρέσει… Με αλλά λόγια ο Μέμος δεν κάνει εκπτώσεις,

ούτε λέει τα πράγματα στρογγυλεμένα για να τα έχει καλά με όλους!!!

Στην Έλενα Πολυκάρπου

Τι θυμάσαι από την παιδική σου ηλικία;

Σίγουρα την αθωότητα των παιδικών χρόνων, τότε που νομίζαμε ότι έχουμε προβλήματα… Δύσκολα χρόνια με οικονομικά προβλήματα αλλά ευτυχία και λαχτάρα για παιχνίδι και εξορμήσεις στις αλάνες! Γιατί ήμουν από τα τυχερά παιδιά που μεγάλωσαν στην επαρχία, σε μια γειτονιά με αλάνες, λόφους και χώματα – ο παράδεισος κάθε παιδιού!

Τι παιδί ήσουν μικρός; Έκανες ζαβολιές ή ήσουν καλό παιδί;

Ήμουν από τα καλά παιδιά. Χωρίς πολλές ζαβολιές, που όμως χτύπαγα συνεχώς, γιατί έκανα βλακείες και σκοτωνόμουν σε κάθε ευκαιρία! Ατσούμπαλος με λίγα λόγια…

Είχες κατακτήσεις όταν ήσουν στο σχολείο;

Είχα πολλές κατακτήσεις, χωρίς να είμαι ο πιο δημοφιλής του σχολείου. Ήμουν διαφορετικό παιδί, λόγω της μουσικής και του πιάνου, που διάβαζα. Δεν ήμουν του ποδοσφαίρου και των αθλημάτων κι αυτό ίσως με έκανε πιο ιδιαίτερο, στο να κινήσω την περιέργεια σε κάποια κορίτσια.

Είχες από μικρός καλλιτεχνική φλέβα;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου διάβαζα μουσική! Έμενα Σαλαμίνα και πηγαινοερχόμουν 2 φορές την εβδομάδα στα ωδεία της Αθήνας.  Αυτό σημαίνει μεγάλες αποστάσεις με καραβάκια, τρένα και λεωφορεία, με κρύα, ζέστες και πολύ διάβασμα! Άξιζε τον κόπο όμως…

Πως μπήκε στη ζωή σου η τηλεόραση;

Ήδη είχα κάνει 3 παραστάσεις στο θέατρο και η γνωριμία μου με τον σεναριογράφο Πάνο Αμαραντίδη με έφερε στην τηλεόραση, να κάνω την πρώτη μου σειρά, «Οι θείο…σεβούμενοι» στο Σταρ, όταν το Σταρ τότε έκανε ελληνικό πρόγραμμα.

Φέτος είσαι παρέα με φίλους.  Τι θα δούμε όταν έρθουμε στο μαγαζί;

Ένα μεγάλο πάρτυ! Πέντε ηθοποιοί αλλά – πιο σημαντικό – πέντε φίλοι που κάνουν τα πάντα να διασκεδάσουν τον κόσμο με ωραία σύγχρονα τραγούδια, ελληνικά και ξένα. Ο κόσμος ξεσηκώνεται, ξεχνάει για λίγο τα προβλήματα του και φεύγει μαζί μας για ένα ταξίδι γεμάτο ποιοτική και – γιατί όχι – ξεσηκωτική μουσική.

Βλέπεις πτώση στο μαγαζί; Ο κόσμος που έρχεται είναι συντηρητικός ή  ο Έλληνας το ρίχνει έξω;

Τεράστια πτώση. Μπορεί ο κόσμος να βγαίνει, αλλά η κατανάλωση παντού είναι πολύ πεσμένη. Τώρα πια ο Έλληνας θα πάρει από μας το ποτό του με 10 ευρώ και μ’ αυτό θα μείνει για το υπόλοιπο της βραδιάς.

 Τι ακριβώς συνέβη με τη Νίνα Λοτσάρη;

Ό,τι είχα να πω για τ

Keywords
Τυχαία Θέματα