Ο Ανδρέας Αζάς για την αποχώρηση του από το “DanSing”: «Δεν συγκινήθηκα που αποχώρησα»

15:05 17/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Σε ένα χαλαρό και ευχάριστο κλίμα κύλησε χθες το 6ο live του φιλανθρωπικού show του Mega, DanSing for You, με τους συντελεστές και την παραγωγή να το διασκεδάζουν on και off κάμερας. Αυτό βέβαια οφείλεται στην guest κριτή της κριτικής επιτροπής, που δεν ήταν άλλη από τη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία σκόρπισε άφθονο γέλιο με τις ατάκες της.

Λίγο πριν το τέλος ήρθε και η μεγάλη έκπληξη, η αποχώρηση του Ανδρέα Αζά από το παιχνίδι. Το μεγάλο φαβορί, με το μεγαλύτερο fan

club απ’ όλους τους συμμετέχοντες, τελικά δεν στάθηκε τυχερός και το τηλεοπτικό κοινό τού έδειξε την έξοδο.

Από το φιλανθρωπικό show αποχώρησε και η ηθοποιός Μαρία Μιχαήλ, η οποία διαγωνιζόταν στον χορό. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Ανδρέα Αζά, ο οποίος μας είπε: «Δεν συγκινήθηκα είναι η αλήθεια που αποχώρησα, μέσα σ’ αυτό το show κέρδισα νέους φίλους. Θέλω να πιστεύω ότι πρόσφερα γι’ αυτό στο οποίο έλαβα μέρος και φυσικά η ζωή συνεχίζεται. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα είχα την ευκαιρία να δείξω στον κόσμο πόσο αληθινός πρέπει να είναι ο άνθρωπος, είτε μέσα, είτε έξω από την τηλεόραση».

Ο Ανδρέα Αζάς επίσης μας έδωσε και τις δικές του προβλέψεις για την τελική τριάδα του DanSing for You. Στην τρίτη θέση, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, θα είναι η Μαρίνα Φιλιππίδου, στη δεύτερη η Ηλέκτρα Φωτιάδου, ενώ νικητές του show θα είναι ο Χρήστος Γρηγοριάδης με την Έλενα Αναγιωτού.

Keywords
Τυχαία Θέματα