Ο Κ. Μαρκόπουλος «παρών» στο προσκλητήριο Σαμαρά για ισχυρή κεντροδεξιά

17:13 1/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Επιστολή με την οποία δηλώνει το δικό του παρών στο προσκλητήριο ενότητας που απυήθηνε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του 9ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας απέστειλε ο νυν ανεξάρτητος και πρώην Βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαρκόπουλος.

Στην επιστολή του ο κ. Μαρκόπουλος τονίζει ότι το προσκλητήριο ενότητας του κ. Σαμαρά

–μια κίνηση που όπως λέει σπάνια κάνει ένας Πρωθυπουργός- έχει στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας με επίκεντρο μια ισχυρή μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη με απώτερο στόχο το τέλος των μνημονίων.

Σε αυτήν την προσπάθεια δεν χωρούν μικροπολιτικές διαθέσεις, εγωισμοί και εξαιρέσεις, σημειώνει ο κ. Μαρκόπουλος, τονίζοντας ότι ο κ. Σαμαράς συνδυάζει την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα για την ανασυγκρότηση της χώρας με την πολιτική διορατικότητα για μια μεγάλη παράταξη που θα εξασφαλίσει την κυβερνησιμότητα. Και όπως προσθέτει απομακρύνει πολιτικούς κλυδωνισμούς και βάζει φραγμούς προς την ακτιβιστική αριστερά που εθίζεται στην καταστροφή και τους νεοναζιστές που επενδύουν στο μίσος.

Κλείνοντας την επιστολή του ο κ. Μαρκόπουλος σημειώνει ότι σε όλη την πολιτική του πορεία υπηρέτησε αρχές και αξίες και βάδισε με γνώμονα την ευημερία του ελληνικού λαού. Με αυτές τις αρχές, όπως αναφέρει, εκλέχτηκε στην πρώτη θέση της σταυροδοσίας στην Εύβοια, και στις τελευταίες εκλογές και στις προηγούμενες και σε αυτές τις αρχές αποδίδει προστιθέμενη αξία η απόφασή του να δηλώσει παρών στο προσκλητήριο του κ. Σαμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα