Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη στο Onlycy.com μετά το πρώτο Live του Dancing With The Stars 3

17:39 19/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την Κύπρο και το Onlycy.com επέλεξε ο Γιώργος Τσαλίκης για να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ψεσινή του πρώτη παρουσία στο Dancing With The Stars 3.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν δίστασε να απαντήσει σε καμία από τις ερωτήσεις του Μιχάλη Σταύρου σχετικά με την εμφάνιση του στο σόου,αν υπάρχουν

κόντρες παρασκηνιακά με άλλους συμμετέχοντες, για το αν έμεινε ευχαριστημένος με την βαθμολογία της κριτικής επιτροπής καθώς και για το τι νέο μας ετοιμάζει.
Επίσης δεν ξεχνάει τους θαυμαστές του στην Κύπρο και στέλνει το δικό του μήνυμα.

Πως κύλησε για σένα η πρώτη σου παρουσία στο Dancing;Κύλησε αληθινά. Βίωσα όλα τα συναισθήματα. Λίγη αγωνία, λίγο άγχος  λίγο ”που είναι η μπάλα”, αλλά το συναίσθημα που με πλημμύρισε ήταν η χαρά. Μια χαρά σχεδόν παιδική, όπως χαίρονται οι γιοί μου όταν περνάνε μια δύσκολη πίστα στο Super Mario (γέλια).  

Έμεινες ευχαριστημένος από τα σχόλια της κριτικής επιτροπής;

Τα σχόλια της κριτικής επιτροπής μου αρέσανε πάρα πολύ και ήταν και πολύ μεγάλες αλήθειες. Λόγο του φορτωμένου μου προγράμματος και της μόνιμης διάθεσης μου ακόμα και στα πιο δύσκολα να κάνω χαβαλέ και να τα βλέπω όλα θετικά, η Έμιλυ πρέπει να είναι με το μαστίγιο για να μην ξεφεύγω και για να μην την ”χαλάσω” και αυτήν όπως είπανε σχεδόν όλοι οι κριτές μας (χαχα σκάει στα γέλια) 
Η βαθμολογία σε άφησε ικανοποιημένο;Ήμουνα τόσο χαρούμενος γενικά και άκουσα με τόση προσοχή αυτά που μου είπαν οι κριτές που η βαθμολογία για μένα δεν είχε σημασία. Άσε που με τα πέντε 6αρια πετύχανε και την ηλικία μου. 

Τι ήταν αυτό που σε έκανε στο να πεις τελικά το μεγάλο ναι στο σόου;

Η σκέψη μου ότι είναι κάτι τελείως διαφορετικό που αξίζει να το ζήσω, η παρότρυνση των φίλων μου και η σιγουριά μου ότι η κάθε μέρα έχει 44 ώρες και όχι 24. 

Πως τα προλαβαίνεις όλα αυτά dancing,μαγαζί,περιοδείες;

Ήμαστε τρεις κλώνοι. Ένας στο μαγαζί, ένας στο dancing και ένας με την Δώρα και τα παιδιά. 

Ποια ζευγάρια τα βλέπεις να πηγαίνουν για τελικό;

Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για τέτοιου είδους προβλέψεις. Όλα τα παιδιά δουλεύουμε πολύ και όλοι αξίζουνε την υπομονή να μην βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα μετά το πρώτο live.

Η Ζέτα Μακρυπούλια όλο τα βράδυ έλεγε πως ήσασταν η πιο ήσυχη παρέα που πέρασε ποτέ από το σόου.Όντως έτσι είναι και είναι όλα ρόδινα μεταξύ σας ή υπάρχουν παρασκηνιακές κόντρες;

Όλα ρόδινα είναι όντως, απλά νομίζω δεν φτάνανε οι φωνές μας μέχρι την Ζέτα γιατί ήσυχοι δεν ήμασταν. Μόνο τα γέλια με την Βάσια, με την Βάνα, με την Κέλλυ και τα άλλα παιδιά είναι σαν 5ήμερη εκδρομή με το σχολείο.

Οι Κύπριοι σου έχουν ιδιαίτερη αδυναμία και στηρίζουν κάθε προσπάθεια σου. Έχεις κάτι να τους δηλώσεις; 
Η Κύπρος πλέον είναι για μένα σπίτι μου και όπως χθες Ευχαρίστησα δημόσια το σπίτι μου, την οικογένεια μου εδώ στην Ελλάδα, την Δώρα δηλαδή που με στηρίζει, το ίδιο ακριβώς θα πώ και για την Κύπρο. Σας Ευχαριστώ και σας Αγαπώ πολύ!
Επίσης από ότι ξέρω ετοιμάζεις και καινούργια δισκογραφική δουλειά;

Keywords
Τυχαία Θέματα