Οικολόγοι : Ο Πρόεδρος βάζει αυτογκόλ στην ενότητα

13:05 20/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας βάζει αυτογκόλ στην ενότητα, δηλώνει, σε ανακοίνωσή του, το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών.

”Άτυχη, άκαιρη και απρόκλητη θεωρούμε την επίθεση – μετά χαρακτηρισμών – του Προέδρου Χριστόφια συλλήβδην κατά της αντιπολίτευσης. Ενα εικοσιτετράωρο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου της Παρασκευής, που θα ασχοληθεί με την τραγική κατάσταση των συνομιλιών ενόψει της συνάντησης της Νέας Υόρκης, το μόνο που χρειαζόμασταν ήταν μια δήλωση

του Προέδρου που να αποκαλεί όλα τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου ‘απάνθρωπους’ ”, προσθέτει.

Το Κίνημα αναφέρει, επίσης, ότι σε ένα μόνο σημείο θα απαντήσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί, όπως προσθέτει, ”αν απαντήσουμε σε όλα τότε θα συμβάλουμε στο κλίμα διχόνοιας που ο ίδιος δημιουργεί”.

”Ναι, μπορεί η Κυβέρνηση Χριστόφια να θέλησε να επιλύσει προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο τα τελευταία 40 χρόνια, όμως ταυτόχρονα δημιούργησε καινούργια προβλήματα που θα βασανίζουν τον τόπο και το λαό τα επόμενα 140 χρόνια. Στο κάτω – κάτω της γραφής δεν μας διαφεύγει ότι το κόμμα του Προέδρου κυβερνούσε αυτόν τον τόπο μαζί (ή με την ανοχή) με κάποιους τους οποίους αποκαλεί σήμερα ‘απάνθρωπους’. Στη δική μας αντίληψη είναι συνένοχοι και συνυπεύθυνοι, όλοι οι εκάστοτε κυβερνώντες και κυρίως οι σημερινοί”, καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα