Οικολόγοι: Αρχίζουν διερευνητικές εργασίες με το ΚΣ ΕΔΕΚ για προεδρικές

13:47 26/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Οικολόγων – Περιβαλλοντιστών εξουσιοδοτείται η Πολιτική Επιτροπή του κόμματος να ορίσει δύο μέλη της, για να συγκροτηθεί κοινή Επιτροπή Εργασίας με το ΚΣ ΕΔΕΚ για την ανίχνευση και εντοπισμό των πιθανόν προγραμματικών συγκλίσεων, εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2013.

Με σημερινή τους ανακοίνωση, οι Οικολόγοι υπενθυμίζουν ότι μεθαύριον ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Μάριος Καρογιάν, θα έχει συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος Οικολόγων –

Περιβαλλοντιστών, στη Λευκωσία, με τη Γενική Γραμματέα του Κινήματος, Ιωάννα Παναγιώτου, για το θέμα των προεδρικών εκλογών.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων – Περιβαλλοντιστών συνεδρίασε το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 και συζήτησε το θέμα των προεδρικών εκλογών.

Από την Κεντρική Επιτροπή, προσθέτει η ανακοίνωση, ”πάρθηκε απόφαση για την άμεση εμπλοκή των Οικολόγων στις διεργασίες για εξεύρεση από τον ‘εναλλακτικό χώρο’ κοινής συνισταμένης και κοινού υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές”.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, ”θα γίνει εισήγηση στα άλλα κόμματα του εναλλακτικού χώρου, αρχίζοντας από την ΕΔΕΚ, για να συγκροτηθεί, άμεσα, μια κοινή επιτροπή μελέτης πιθανών προγραμματικών συγκλίσεων”.

Keywords
Τυχαία Θέματα