Πάλευε με τα κύματα επί επτά ώρες!

13:03 2/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μια εκδρομή στη Σέριφο ήταν αρκετή για να κάνει τη γνωστή μουσικό Μόνικα να αλλάξει μια για πάντα τον τρόπο που βλέπει τη ζωή… Μια ξαφνική έκρηξη στο φουσκωτό στο οποίο επέβαινε εκείνη και η παρέα της, την έκανε να χαροπαλεύει με τα κύματα επί επτά ολόκληρες ώρες.

«Είχαν ξεκινήσει από τη Σέριφο με προορισμό το Λαγονήσι, αλλά μια ξαφνική έκρηξη στο σκάφος προκάλεσε φωτιά. Αντέδρασαν άμεσα και έπεσαν στη

θάλασσα, χωρίς  όμως να προλάβουν να πάρουν σωσίβια» δήλωσε ο πατέρας της Μόνικα κ.Νικόλαος Χριστοδούλου.

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση και ένα Super Puma σηκώθηκε προκειμένου να εντοπίσει τους ναυαγούς. Ύστερα από δύο ώρες, εντοπίστηκαν οι τρεις από τους πέντε φίλους της μουσικού, όμως, έλειπε εκείνη και ένας ακόμα φίλος της καθώς είχαν απομακρυνθεί πολύ από το σημείο του ατυχήματος.

«Άρχισε να σκοτεινιάζει και παρά το γεγονός ότι το ελικόπτερο πέρασε δύο φορές πάνω από το κεφάλι τους, δεν μπορούσε να τους βρει. Επτά ώρες τα κύματα τους χτυπούσαν από πλάγια και είχαν αρχίσει να κουράζονται» εξιστορεί ο πατέρας της…

Ωστόσο, η Μόνικα και ο φίλος της, παρά τις αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να κολυμπήσουν  μέχρι τα ανοιχτά της Τζιας  όπου με τη βοήθεια ενός ντόπιου  μεταφέρθηκαν στη στεριά.

Η 27χρονη μουσικός είναι ήδη πολύ καλύτερα και σύμφωνα με τον μάνατζέρ της, η ίδια θα μπορεί να μιλήσει με περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγες ημέρες που θα έχει συνέλθει.

Keywords
Τυχαία Θέματα