Περδίκης: Να λήξει η διαμάχη της Πραξούλας και της Επ. Εμπορίου

15:41 18/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Έκκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρόεδρο της Βουλής να παρέμβουν ”για να σταματήσει αυτή η άνευ ουσίας αντιπαράθεση μεταξύ της Επιτροπής Εμπορίου της Βουλής και της Υπουργού Εμπορίου”, έκανε σήμερα ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Γιώργος Περδίκης.

Σε δηλώσεις του για το θέμα, ο κ. Περδίκης είπε πως ”είναι μια αντιπαράθεση, η οποία φθείρει το εναπομείναν κύρος της Βουλής

και της Κυβέρνησης, εκθέτει την πολιτεία στα μάτια των πολιτών και δημιουργεί τις χειρότερες εντυπώσεις”.

Εχουν πλέον ευθύνη οι δύο αυτοί επικεφαλής άρχοντες της πολιτείας, συνέχισε, να παρέμβουν για να σταματήσει αυτή η άνευ ουσίας αντιπαράθεση, που είναι αντιπαραγωγική και επικίνδυνη.

”Εγώ συμμετείχα σε εκείνη την περίφημη συνεδρία, είχα ζητήσει επανειλημμένα από τον Πρόεδρο να τηρούνται οι διαδικασίες της Βουλής. Δεν μπορώ να ταυτιστώ με τον τρόπο που αντιδρά η Υπουργός Εμπορίου. Πάρα πολλές φορές δυστυχώς, Υπουργοί ή άλλοι παράγοντες της Κυβέρνησης τυγχάνουν απαξιωτικής συμπεριφοράς από ορισμένους βουλευτές”, είπε.

Διευκρίνισε ωστόσο ότι ”αυτό δεν υπήρξε ποτέ επαρκής και σοβαρός λόγος για να μην παρουσιάζεται ο οποιοσδήποτε Υπουργός στις συνεδρίες της Βουλής και να σνομπάρει με αυτόν τον προσβλητικό τρόπο ένα κυρίαρχο θεσμό της Δημοκρατίας η Υπουργός Εμπορίου”.

Ο κ. Περδίκης δήλωσε πως ”είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά της κ. Υπουργού αλλά μέσα από καταδίκες δεν θα βρεθεί λύση γι’ αυτό επιβάλλεται ο Πρόεδρος της Βουλής και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να παρέμβουν και να επαναφέρουν τη δημοκρατική τάξη σε αυτό το θέμα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα