Πικραμένος ο Χριστόφιας – Πικραμένοι και εμείς

20:05 13/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Ο πρόεδρος Χριστόφιας, στο περιθώριο του Φόρουμ του Συμβουλίου της Ευρώπης, δήλωσε σήμερα ότι είναι πικραμένος. Ανέφερε συγκερκιμέν: “Έξω πάμε πολύ καλά. Είναι μέσα, πρόσθεσε, που δεν βρίσκουμε κοινή γλώσσα και συνεννόηση και κατηγορείται ο Πρόεδρος ότι δεν κάνει τίποτα καλό”.

Επίσης, ο πρόεδρος Χριστόφιας δήλωσε: “Έχουμε ένα Πρόεδρο που είναι ευαίσθητος, αλλά έχουμε και ένα Πρόεδρο, ο οποίος υπερασπίζεται το σύνταγμα και τις βασικές αρχές”. Αυτό το μήνυμα, είπε, θέλω να δώσω με σαφήνεια”.

Κύριε

Χριστόφια αυτοαποκαλείστε ευαίσθητος και πικραμένος ενώ την ίδια στιγμή αγνοείτε τις ευαισθησίες και την πίκρα που ο λαός σου νιώθει.

Αν οι ξένοι εκτιμούν τις προσπάθεις που κάνεις για λύση του κυπριακού, εμείς δεν μπορούμε να τις εκτιμούμε  αν δεν γνωρίζουμε και το περιεχόμενο. Άνοιξε τα χαρτιά σου. Ενημέρωσε το εθνικό συμβούλιο για τις μέχρι σήμερα συνομιλίες. Πού οδηγούμαστε; Τί συμφωνήσατε και τι όχι;

Η Τουρκία συνεχίζει να είναι προκλητική, να επιμένει στην επεκτατική της πολιτική, να απειλεί την Κυπριακή Δημοκρατία με πόλεμο και εσείς να συνεχίζετε τις συνομιλίες και το ‘πάρε-δώσε’ σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Αντιθέτως, να υπάρχει πρόοδος και σύγκλιση. Ποιός μας κοροϊδεύει; Γίνονται όλα για εσωτερική κατανάλωση ή να αρχίσω να φοβάμαι για την εξέλιξη των συνομιλιών;

Τέλος, αν είναι για το δώσε που σας συγχαίρουν οι ξένοι (όπως έχετε δηλώσει), τότε δεν θα πάρουμε.

Δεν θα γίνουμε συνένοχοι σε οποιαδήποτε λύση που δεν μας βρίσκει σύμφωνους.

Αντρέας Μιχαήλ

Keywords
Τυχαία Θέματα