Θα επαναδιεκδικήση την Δημαρχεία της Πάφου ο Σάββας Βέργας

16:05 13/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Την πρόθεση του για επαναδιεκδίκηση της Δημαρχίας της Πάφου εξήγγειλε επίσημα σήμερα ο νυν Δήμαρχος Σάββας Βέργας.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Πάφο, ο Σάββας Βέργας ανέλυσε τους λόγους που επαναδιεκδικεί τη δημαρχία της Πάφου.

«Το έργο», είπε, «που μαζί αρχίσαμε οφείλει να ολοκληρωθεί. Η δουλειά που μαζί ξεκινήσαμε πρέπει να τελειώσει. Η Πάφος δεν έχει περιθώρια πειραματισμών και μάλιστα στη βάση ανούσιων πολιτικών σκοπιμοτήτων».

Η πορεία, συνέχισε, «που ακολουθήσαμε τα πέντε

τελευταία χρόνια, αποδείχτηκε γόνιμη και αποτελεσματική».

Ο κ. Βέργας είπε ότι επαναδιεκδικεί τη Δημαρχεία της Πάφου, γιατί «δεν έχω το δικαίωμα να αποποιηθώ ευθυνών. Γιατί έχω την υποχρέωση να συνεχίσω το έργο που θα διασφαλίσει την οικονομική και κοινωνική ανάκαμψη της πόλη μας και θα εγγυηθεί την υλοποίηση των έργων και των οραμάτων που τροχοδρομήσαμε την τρέχουσα πενταετία».

Ως Δήμαρχος της Πάφου, είπε, ως νέος άνθρωπος και ως συνειδητοποιημένος πολίτης «έχω, πιστεύω, αποδείξει ότι μοναδικός γνώμονας των πράξεων και των αποφάσεών μου είναι το συμφέρον της πόλης μας και η πρόοδος της επαρχίας μας. Πεποίθησή μου είναι ότι ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν μπορεί και δεν πρέπει να θυσιάζεται στο βωμό των πολιτικών σκοπιμοτήτων και των μικροκομματικών επιδιώξεων».

Πιστεύω. Συνέχισε. ότι η Πάφος είναι το κόμμα «στο οποίο όλοι ανήκουμε και όλοι εμείς, πολίτες και αιρετοί, την Πάφο οφείλουμε να υπηρετούμε».

Καταλήγοντας, ο κ. Βέργας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το ΔΗΚΟ, το οποίο -όπως είπε- «ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου στηρίζει με θέρμη, ομοψυχία και ενθουσιασμό την υποψηφιότητά μου αλλά και όλους τους Παφίτες και όλες τις Παφίτισες που, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και κομματικών προτιμήσεων, με ενθαρρύνουν και με παροτρύνουν καθημερινά να δώσω συνέχεια στο κοινό μας όραμα για μια σύγχρονη, δυναμική και ευημερούσα πόλη».

Keywords
Τυχαία Θέματα