Ποιος αποχώρησε στο 12ο live του “Dancing with the stars”

09:27 4/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο προημιτελικός του show ήταν γεμάτος με λαμπερούς καλεσμένους! Στο 12ο live οι αστέρες χόρεψαν δύο χορούς. Έναν μόνο με τους δασκάλους τους και άλλον έναν με αστέρες παλαιότερων Dancing.

Έκπληξη της βραδιάς ήταν η πρώτη υποψηφιότητα του Ηλία Βρεττού για αποχώρηση, μαζί με τον Νίκο Αναδιώτη!


Τελικά αποχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης…

Λίγο πριν εμφανιστεί η τελευταία γκεστ της βραδιάς Χριστίνα Παππά, η Ζέτα Μακρυπούλια

εξήγησε στους τηλεθεατές ότι ήταν να εμφανιστεί και η Αγγελική Ηλιάδη στον προημιτελικό, όμως δεν τα κατάφερε λόγω τραυματισμού της. “Της ευχόμαστε περαστικά και ελπίζουμε να είναι εδώ την επόμενη Κυριακή” είπε η παρουσιάστρια του show.
Ακολούθησε η σέξι εμφάνιση της Χριστίνας Παππά.

Μετά από τις δύο εμφανίσεις των ζευγαριών, η τελική βαθμολογία τους από τους κριτές είναι η εξής:

Ο Νίκος Αναδιώτης χόρεψε μάμπο με την δασκάλα του αλλά και την Νάντια Μπουλέ… Από τους κριτές πήραν 42 βαθμούς.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου χόρεψε με τον δάσκαλό της και την Ματθίλδη Μαγγίρα. Όπως και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι, επέλεξαν να χορέψουν ένα κομμάτι που είχαν ξαναχορέψει φέτος αλλά προσαρμοσμένο για τρεις. Διάλεξαν λοιπόν το Πάσο Ντόμπλε. Οι κριτές τους αποθέωσαν για το αποτέλεσμα. Τους είπαν πως είναι ό,τι καλύτερο έχουν δει φέτος. Πήραν άριστα! 50 βαθμούς! Δείτε βίντεο εδώ

Ο Ηλίας Βρεττός χόρεψε με τη δασκάλα του και την Ευγενία Μανωλίδου ένα τάνγκο για τρεις και… ξεσήκωσε το κοινό! Η βαθμολογία των κριτών 45 βαθμοί.

Λίγο πριν τις 23:00 άρχισε το δεύτερο κομμάτι των χορευτικών με τη συμμετοχή παλαιότερων αστέρων του Dancing…
Πρώτη η Λάουρα λοιπόν, χόρεψε σάμπα μαζί με τον δάσκαλό της αλλά και τον τραγουδιστή Κώστα Μαρτάκη! Συγκέντρωσαν 45 βαθμούς! Την καλύτερη βαθμολογία τους στο Dancing μέχρι στιγμής!

Στις 22:30 στη σκηνή του Dancing ανέβηκε ως γκεστ, η Νατάσα Καλογρίδη η οποία χόρεψε RNB TANGO.

Τέταρτη χόρεψε Disco η Ντορέττα Παπαδημητρίου και πήρε 45 βαθμούς από την κριτική επιτροπή.

Τρίτη διαγωνίστηκε σε ρυθμούς Disco η Λάουρα Ναργες που… ξεσήκωσε τα πλήθη με τη σέξι στολή της. Από το κοινό, την παρακολουθούσε η μαμά της. Η Λάουρα συγκέντρωσε με το χορό της 40 βαθμούς. Δείτε βίντεο εδώ

Δεύτερος στον ημιτελικό χόρεψε η Ηλίας Βρεττός. Συγκέντρωσε από τους κριτές 45 βαθμούς.

Ο πρώτος χορός των ζευγαριών ήταν… Disco! Πρώτος ανέβηκε στην τηλεοπτική πίστα ο Νίκος Αναδιώτης, με κίτρινο κολλητό μπλουζάκι και λευκό παντελόνι στο… πνεύμα του χορευτικού. Κατάφερε να συγκεντρώσει 42 βαθμούς από τους κριτές.

Το show ξεκίνησε στις 21:30 με τον Κώστα Μαρτάκη να ερμηνεύει το νέο του τραγούδι σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

The post Ποιος αποχώρησε στο 12ο live του “Dancing with the stars” appeared first on onlycy.com - Cyprus News Portal, Ειδήσεις, Eidisis, Kypros.

Keywords
Τυχαία Θέματα