Πρόγραμμα επίσκεψης προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Λευκωσία

17:32 28/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί από αύριο ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας την Παρασκευή 30 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Βενιζέλος

θα πραγματοποιήσει το σύνολο των συναντήσεων του την Παρασκευή, ξεκινώντας στις 10πμ οπότε και θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ στις 10:50 θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής, Γιαννάκη Ομήρου.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις του κ. Βενιζέλου, με το ΓΓ του ΑΚΕΛ, Aντρο Κυπριανού στις 11.30 π.μ, τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Μάριο Καρογιάν στις 12:15, τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Νίκο Αναστασιάδη, στη 1μμ, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αρχιεπισκοπή όπου θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή.

Στις 4.15 μ.μ ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του ΕΥΡΩΚΟ, Δημήτρη Συλλούρη, ενώ στις 5.00 μ.μ. θα έχει συνάντηση με τη ΓΓ των Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Ιωάννα Παναγιώτου στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Το βράδυ της ίδιας μέρας ο κ. Βενιζέλος θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα