Ψηφιακές, έξυπνες πάνες!!!

14:04 23/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Γονείς προσοχή, μια νέα καινοτόμα ιδέα έρχεται να σας λύσει τα χέρια. Οιψηφιακές πάνες είναι έξυπνες πάνες που θα σας ενημερώνουν άμεσα αν κάτι δεν πηγαίνει καλά στην υγεία του μωρού σας.

Όπως αναφέρουν οι New York Times η «έξυπνη πάνα», μπορεί να εντοπίζει λοιμώξεις του ουροποιητικού, δυσλειτουργία των νεφρών και αφυδάτωση.

Η τεχνολογία είναι απλή λέει η εταιρία. Ένα μικρό patch

θα είναι ενσωματωμένο με διαφορετικούς αισθητήρες στο μπροστινό μέρος της πάνας. Αυτά τα μικρά χρωματιστά τετράγωνα αντιδρούν διαφορετικά όταν έρχονται επαφή σε ορισμένες πρωτεΐνες ή βακτήρια, εάν υπάρχει κάτι μη φυσιολογικό αυτό θα αλλάζει χρώμα, ειδοποιώντας τους γονείς για κάποιο πρόβλημα. Μέσω μιας εφαρμογής μάλιστα οι γονείς μπορούν να φωτογραφήσουν τα τετράγωνα να τα αποστείλουν και το πρόγραμμα θα τους δώσει ακριβείς μετρήσεις.

Η «έξυπνη πάνα» θα δοκιμαστεί από το Σεπτέμβριο στο Benioff Νοσοκομείο Παίδων του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο.

Αν οι δοκιμές πάνε καλά, το προϊόν θα υποβληθεί για έλεγχο στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων προκειμένου να πάρει έγκριση για κυκλοφορία στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα