Σχόλια τουρκικού Τύπου για το επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό στην Ελλάδα

17:17 8/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με φωτογραφίες από το χθεσινό επεισόδιο με τον υποψήφιο Βουλευτή της Χρυσής Αυγής εναντίον των δύο υποψήφιων Βουλευτών του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική εκπομπή στην Ελλάδα και σχόλια για ρατσιστική επίθεση, αναφέρονται στο σχετικό συμβάν οι τουρκικές εφημερίδες.

Η

Γενί Σαφάκ έχει τίτλο «Ζωντανή τρομοκρατία φυλετικής διάκρισης» και η Βατάν «Ο ρατσιστής υποψήφιος βουλευτής έδειρε γυναίκα σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή».

Η Τούρκιγιε σε ανταπόκριση από την Αθήνα γράφει για «Ξυλοδαρμό δύο βουλευτών από ρατσιστή υποψήφιο βουλευτή σε ζωντανή εκπομπή» και η Ταράφ έχει τίτλο «Η Χρυσή Αυγή χτύπησε βουλευτή» επισημαίνοντας ότι εξεδόθη ένταλμα σύλληψης για τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Η Σταρ έχει τίτλο « Θύμωσε η Χρυσή Αυγή και κτύπησε γυναίκα Βουλευτή» και η Σαμπάχ σε ανταπόκριση από την Αθήνα: «Σεσημασμένο μέλος της ρατσιστικής Χρυσής Αυγής επετέθη σε γυναίκα βουλευτή σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή».

Η Ραντικάλ έχει τίτλο «Ο ρατσιστής Βουλευτής επετέθη στις γυναίκες σε ζωντανή εκπομπή», η Πόστα «Χαστούκια στην γυναίκα Βουλευτή», η Μιλλιέτ «Ξυλοδαρμός σε ζωντανή εκπομπή» και η Χουριέτ «Ο ναζί Βουλευτής που χαστούκισε, εξαφανίστηκε».

Keywords
Τυχαία Θέματα