Σε εξέλιξη ευρεία σύσκεψη του Διοικητή ΚΤ με εκπροσώπους των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στην Κύπρο

13:42 26/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συνάντηση με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκο Δημητριάδη πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι διευθύνοντες σύμβουλοι των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων της Κύπρου.

Στη συνάντηση λαμβάνουν μέρος ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου Γιάννης Κυπρής, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο τη Τράπεζας

Αντρέα Αρτέμη, ο Χρίστος Στυλιανίδης της Λαϊκής Τράπεζας, ο Ανώτατος Εκτελεστικός διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας Μάκης Κεραυνός, ο Γιώργος Γεώργιου Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha bank Κύπρου, ο Μπιλίνης Δημήτρης εκ μέρους της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος στην Κύπρο, ο Κυριάκος Ιακωβίδης Διευθύνων Σύμβουλος της CDB, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Κυπρου Μιχάλης Λούις, ο Τιμολέων Αναστασιάδης της Societe Generale, ο Κωνσταντίνος Λοιζίδης της Τράπεζας Πειραιώς , ο Γενικός Διευθυντής της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Ερωτοκριτος Χλωρακιώτης και ο Χαράλαμπος Σιαμπαρτάς του οργανισμού χρηματοδοτήσεως στέγης.

Ο Ανώτατος Εκτελεστικός διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας Μάκης Κεραυνός προσερχόμενος στη συνάντηση είπε ότι πρόκειται για μια προκαθορισμένη συνάντηση που γίνεται με τον Διοικητή 2-3 φορές τον χρόνο, η οποία ήταν προγραμματισμένη εδώ και πάρα πολύ καιρό για ανταλλαγή απόψεων.

Ο κ. Λοιζίδης είπε, επίσης, ότι ήταν προγραμματισμένη συνάντηση ενώ κληθείς να σχολιάσει το ότι οι τράπεζες βρίσκονται στο κέντρο της κριτικής, είπε ότι δεν είναι όλες οι τράπεζες αλλά κάποιες από τις τράπεζες. «Να βλέπετε την κάθε τράπεζα χωριστά» είπε.

Ο Χαράλαμπος Σιαμπάρτας είπε ότι «ο Οργανισμός είναι ο μόνος που δεν έχει κανένα πρόβλημα σήμερα», ενώ απαντώντας σε ερώτηση είπε ότι ο οργανισμός θα παίξει ρόλο στον τομέα της ανάπτυξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα