Σε μηδενικά επίπεδα κυμαίνεται η φυγοστρατία

12:37 12/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Από μηδενικά έως ελάχιστα επίπεδα κυμαίνεται η φυγοστρατία στις τάξεις των νεοσυλλέκτων της Εθνικής Φρουράς, δήλωσε την Τετάρτη ο Υπουργός Αμυνας Δημήτρης Ηλιάδης εκφράζοντας ταυτόχρονα την ευχή οι νέοι εθνοφρουροί να υπηρετήσουν ευσυνείδητα την άμυνα, την ελευθερία και την ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σε δηλώσεις του στο ΚΕΝ Λάρνακας όπου παρακολούθησε την κατάταξη των εθνοφρουρών της 2012 Α’ ΕΣΣΟ, συνοδευόμενος από τον υπαρχηγό της Εθνικής

Φρουράς, Αντιστράτηγο Ανδρέα Πετρίδη, ο Υπουργός ανέφερε ότι «σήμερα συμπληρώνεται η κατάταξη της πρώτης σειράς των κληρωτών του 2012. Η όλη διαδικασία συνεχίζεται με υποδειγματικό τρόπο. Η προσέλευση είναι αθρόα και η φυγοστρατία κυμαίνεται από μηδενικά έως ελάχιστα επίπεδα και αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και τιμά την όλη προσπάθεια» είπε.

Οι εθνοφρουροί μας, συνέχισε ο Υπουργός Αμυνας «θα υπηρετήσουν μέσα σε συνθήκες στρατιωτικής πειθαρχίας αλλά με κατανόηση στα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τους καλωσορίζουμε στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς και ευχόμαστε να υπηρετήσουν με ευσυνειδησία τη μεγάλη υπόθεση της άμυνας και της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα