Σειρά αιτημάτων από ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής στην Πάφο

19:23 17/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το Διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί με τους ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής της πόλης και επαρχίας Πάφου συναντήθηκε σήμερα  με τους επιχειρηματίες της περιοχής Τάφοι των Βασιλέων.

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Φύτος Θρασυβούλου ανέφερε πως κατά τις συναντήσεις ακούστηκαν τα προβλήματα από τους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής , καταγράφηκαν από τον ΣΙΚΑΠ και προωθήθηκαν προς επίλυση.

Ο κ Θρασυβούλου σημείωσε πως τα προβλήματα που καταγράφηκαν αφορούν την ανάπλαση

του δρόμου Τάφοι των Βασιλέων, καθώς οι επιχειρηματίες του κλάδου που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ζητούν ενημέρωση και θέλουν να δουν τα τελικά σχέδια του δρόμου. Μετά το στάδιο της ανάπλασης, όπως ανέφερε, ζητούν να προχωρήσει η αναβάθμιση των επιχειρήσεων τους.

Αναφορικά με το με το all inclusive, -καθεστώς διαμονής τουριστών στα ξενοδοχεία- ζητούν να περιοριστεί όσο περισσότερο γίνεται, και να επαναλειτουργήσουν τα διαμερίσματα και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της περιοχής.

Οι επιχειρηματίες των κέντρων αναψυχής στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων, αξιώνουν ακόμη τη μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, των κοινωνικών ασφαλίσεων αλλά και να ελέγχονται οι τιμές των διαφόρων προϊόντων.

Σύμφωνα με τον κ Θρασυβούλου η φωταγώγηση του παραλιακού πεζόδρομου της περιοχής και η τοποθέτηση πινακίδων αποτελεί αναγκαιότητα ώστε να επιτευχθεί η διασύνδεση του παραλιακού πεζόδρομου με τη λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων.

Είπε ακόμη πως οι καταστηματάρχες ζητούν όπως τοποθετηθούν ομοιόμορφα σκιάδια στα καταστήματα τους , να αντιμετωπιστεί η ηχορύπανση, να υπάρξει συστηματικότερη καθαριότητα, φωτισμός και πεζοδρόμια.

Ο Σύνδεσμος Κέντρων Αναψυχής εισηγήθηκε τέλος όπως γίνουν δύο τερματικοί της ΟΣΥΠΑ. Ο ένας στην περιοχή του ΣΟΔΑΠ και ο άλλος στους Τάφους των Βασιλέων και να καταργηθεί ο υφιστάμενος που βρίσκεται στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα