Σιζόπουλος: Η τηλεμαχία ανέδειξε τεράστια διαφορά αντίληψης υποψηφίων

12:18 15/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Την τεράστια διαφορά αντίληψης ανάμεσα στους υποψηφίους, ανέδειξε η χθεσινή τηλεμαχία, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, προσθέτοντας ότι ο Γιώργος Λιλλήκας “κατέδειξε για μία ακόμη φορά ότι μπορούμε”.
“Η χθεσινή συζήτηση ανέδειξε την τεράστια διαφορά αντίληψης ανάμεσα στους υποψηφίους. Απέναντι στη διαχείριση της κρίσης μέσα από τη λογική της πιστής εφαρμογής του μνημονίου, που προτείνουν οι

κύριοι Αναστασιάδης και Μαλάς, ο Γιώργος Λιλλήκας επιλέγει τη λογική της απεμπλοκής από το μνημόνιο – στον ταχύτερο δυνατό χρόνο – και της διαχείρισης της ανάπτυξης με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας και την κοινωνική δικαιοσύνη”, είπε.

Πρόσθεσε ότι, “σε αντίθεση με τους άλλους δύο υποψηφίους, που δεν κατέθεσαν εναλλακτικές προτάσεις, ο Γιώργος Λιλλήκας, παρά το ασφυκτικό πλαίσιο της συζήτησης, παρουσίασε σειρά συγκεκριμένων, θετικών και εφαρμόσιμων προτάσεων που δίνουν διέξοδο στα αδιέξοδα που μας έχουν οδηγήσει η πολιτική της αυστηρής λιτότητας και της κοινωνικής αδικίας των συντηρητικών δυνάμεων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος με επικεφαλής την κ. Μέρκελ, καθώς και η τραγικά αποτυχημένη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Χριστόφια”.
Οπως είπε, “οι κύριοι Αναστασιάδης και Μαλάς έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή κατάσταση, ο ένας ως Υπουργός της Κυβέρνησης Χριστόφια, συνεπώς ως συμμέτοχος στα λάθη και τις παραλείψεις της, και ο άλλος ως ηγετικό μέλος της Ευρωπαϊκής Δεξιάς, με τις απόψεις της οποίας – όπως παραδέχτηκε χθες – είναι απολύτως ταυτισμένος”.

“Ο Γιώργος Λιλλήκας κατέδειξε για μία ακόμη φορά ότι μπορούμε. Είμαστε βέβαιοι ότι στις 17 Φεβρουαρίου οι Κύπριοι πολίτες θα μετατρέψουν με την ψήφο τους το μήνυμα του σε πράξη”, πρόσθεσε ο κ. Σιζόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα