Σροϊτερ Αιγινίτη:Oι πρώτες κοινές φωτογραφίες μετά τον χωρισμό τους

12:41 20/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Είναι η πρώτη φορά που Αντώνης Σροϊτερ και Δήμητρα Αιγινίτη κάθονται στο ίδιο τραπέζι μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους.

Η πρώτη φορά μετά από δύο σχεδόν χρόνια γεμάτα ένταση. Αφορμή στάθηκε η ονομαστική γιορτή του παρουσιαστή πριν τρεις μέρες. Ο Σροϊτερ αποφάσισε να κάνει το τραπέζι σε όλους τους συνεργάτες του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και επέλεξε γι αυτό ένα κρητικό στέκι στην Κηφισιά. Το κλίμα μεταξύ τους ήταν χαλαρό. Δεν υπήρξαν εντάσεις, ούτε και απομονωμένες συζητήσεις. Τυπικοί και οι δύο παρακάθισαν στο τραπέζι μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους. Εκεί ήταν ο  Δημήτρης

Πόπωτας, ο Βασίλης Γούλας, η Κατερίνα Φάκα και η  Άρια Καλύβα.Οφείλουμε  να παραδεχτούμε  την κίνησή του Αντώνη  να καλέσει την πρώην γυναίκα του στο τραπέζι. Όπως βεβαίως οφείλουμε  να παραδεχτούμε και την Δήμητρα που αποδέχτηκε την πρόσκληση και έδωσε το παρόν στην «σύναξη». By the way το κορίτσι ήταν πολύ εντυπωσιακό…Όπως βλέπετε κι εσείς το πρώην ζευγάρι επέλεξε να καθίσει με μια θέση διαφορά…Το κενό ανάμεσα τους…ορατό και με γυμνό μάτι!

Keywords
Τυχαία Θέματα