Στεφάνι στα μνημεία των ηρώων του 1974, στην Αθήνα, κατέθεσε ο ΥΠΑΜ

12:30 22/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Στην Αθήνα βρίσκεται για διήμερη επίσκεψη ο Υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Φώτης Φωτίου, ο οποίος θα γίνει δεκτός σήμερα από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και θα έχει συνάντηση στη συνέχεια με τον Έλληνα ομόλογό του, Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Ο κ. Φωτίου το βράδυ θα είναι ο ομιλητής στην κεντρική επετειακή αντικατοχική εκδήλωση της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.), που διοργανώνεται

σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, την Ένωση Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Κ.Ε.) και τα κυπριακά παροικιακά σωματεία της Αττικής, στην πλατεία Συντάγματος. Σήμερα το πρωί παρέστη σε επιμνημόσυνη δέηση και κατέθεσε στεφάνι, με απόδοση τιμών από τιμητικό άγημα στο Μνημείο Ελλήνων Πεσόντων στην Κύπρο στο Αλσος Στρατού, καθώς επίσης και στη Στήλη Πεσόντων Κυπριακής Τραγωδίας. Στεφάνι προς τιμήν των πεσόντων του 1974, κατέθεσε και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.

Στεφάνι κατέθεσαν επίσης εκ μέρους της ΟΚΟΕ, ο αναπληρωτής Πρόεδρος, Λοίζος Λοϊζος και ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Μιχαηλίδης, εκ μέρους της ΕΚΕ, ο Γραμματέας, Δημήτρης Στεφανίδης και ο Αναπληρωτής Γραμματέας, Γρηγόρης Κουναμάς, η Πανελλήνια Ενωση Συγγενών Αγνοούμενων και οι Κομάντος ‘74.

Keywords
Τυχαία Θέματα