Στο πλευρό του ωρομίσθιου προσωπικού η ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ

17:26 6/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Στο πλευρό του ωρομίσθιου προσωπικού βρίσκεται η ΠΕΟ, η οποία δηλώνει ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές της, ώστε να αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα.

Σε ανακοίνωση με αφορμή τη χθεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας του ωρομίθιου προσωπικού έξω από το ΥΠΟΙΚ, η συντεχνία ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ που εκπροσωπεί το Ωρομίσθιο Κυβερνητικό Προσωπικό, τονίζει ότι είναι διαχρονική και πάγια η θέση της όπως διατηρηθεί ο θεσμός των εποχικών στα διάφορα κυβερνητικά τμήματα.

Υπενθυμίζει ότι τα τελευταία χρόνια με τη στάση της κατάφερε αυτό

το εποχικό προσωπικό να επαναπροσλαμβάνεται γιατί έχει αποκτήσει την απαιτούμενη πείρα και μπορεί να αξιοποιηθεί πιο αποδοτικά.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η συντεχνία τους τελευταίους μήνες είχε σωρεία συναντήσεων τόσο με τους Γενικούς Διευθυντές των Υπουργείων όσο και με πολιτικά πρόσωπα “για να συναινέσουν όλοι και να δοθεί τέλος στην αγωνία αυτών των συναδέλφων μας που δεν έχει συμπεριληφθεί στους προϋπολογισμούς η εργοδότηση τους το 2013″.

“Είμαστε στο πλευρό των διαμαρτυρομένων και θα συνεχίσουμε να τους υποστηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ούτως ώστε να αλλάξουμε τα σημερινά δεδομένα. Συνεχής θα είναι η προσπάθεια μας για να εργοδοτηθούν και τη φετινή χρονιά που προβλέπεται να είναι ακόμα πιο δύσκολη από το 2012, για εξεύρεση άλλης εργασίας ούτως ώστε να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια τις οικογένειες τους”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα