Σύλληψη δύο νεαρών για ναρκωτικά και κλοπές αυτοκινήτων – Τρίτος κατάφερε να διαφύγει

13:53 30/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από πληροφορία για χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, έθεσαν σήμερα τα ξημερώματα υπό διακριτική παρακολούθηση συγκεκριμένο διαμέρισμα στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο εν λόγω διαμέρισμα διέμεναν 19χρονος και 25χρονος, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, εμπρησμού αυτοκινήτου και κλοπών

αυτοκινήτων, τα οποία διαπράχθηκαν το τρέχον έτος στην επαρχία Λευκωσίας.

Η είσοδος στο διαμέρισμα επιτεύχθηκε μετά από παραβίαση της πόρτας, αφού οι ένοικοι αρνήθηκαν να ανοίξουν την πόρτα, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις των αστυνομικών.

Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας, στο σαλόνι του διαμερίσματος εντοπίστηκε ο 25χρονος, καθώς επίσης και 26χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα έρευνας της οικίας και των υποστατικών του για υπόθεση ναρκωτικών.

Σε δωμάτιο του διαμερίσματος εντοπίστηκε κρυμμένος και ο 19χρονος, όπου μαζί με τον 25χρονο συνελήφθησαν βάσει των δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης που εκκρεμούσαν εναντίον τους.

Ο 19χρονος αντιστάθηκε στη σύλληψή του και επιτέθηκε και κτύπησε με τα χέρια του αστυφύλακα, ενώ στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύλληψη κτύπησε στο αυτί.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 26χρονο, στην κατοχή του ανεβρέθηκαν μια σιδερογροθιά και ένα σπρέι που εκτοξεύει επιβλαβές αέρια και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής επιθετικών οργάνων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα εντοπίστηκε στο σαλόνι ένας μεταλλικός σπαστήρας με ίχνη κάνναβης, καθώς επίσης και μια νάιλον συσκευασία με ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους μισού περίπου γραμμαρίου.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λευκωσίας όπου τέθηκαν υπό κράτηση.

Στη συνέχεια ο 26χρονος μεταφέρθηκε στην οικία του για να εκτελεστεί το ένταλμα έρευνας. Στην αυλή της οικίας βρίσκονταν δύο επιθετικοί σκύλοι οι οποίοι γαύγιζαν και ο 26χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι θα τους ηρεμήσει και εκμεταλλευόμενος το γεγονός, έτρεξε προς την περίφραξη της οικίας, όπου και κατάφερε να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται.

Η ΥΚΑΝ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα