Συνάντηση Καγκελάριου Μέρκελ με τον Πρόεδρο Παπούλια

18:33 9/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Πολύ σημαντική τη δεδομένη στιγμή, χαρακτήρισε την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελάριου Άγκελας Μέρκελ στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, κατά τη συνάντηση τους στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Παπούλιας καλωσορίζοντας την Γερμανίδα Καγκελάριο τόνισε ότι ο ελληνικός λαός περνάει δύσκολες στιγμές και σχεδόν έχει εξαντλήσει την αντοχή του. Σημείωσε ότι πρέπει να υπάρξουν μέτρα τα οποία θα δώσουν ελπίδα σε αυτό το λαό, κάνοντας

ιδιαίτερη αναφορά στην καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, στην οποία η Ελλάδα, είναι πρωταγωνιστής, ξεπερνώντας και την Ισπανία, αλλά και των γυναικών.

Η κ. Μέρκελ από την πλευρά της ανέφερε ότι γνωρίζει ότι αυτή η πορεία για την Ελλάδα είναι πάρα πολύ δύσκολη και σημείωσε ότι ήρθε στην Αθήνα με την ιδιότητα της  ως εταίρος και ως φίλη της Ελλάδας, προσθέτοντας ότι η Γερμανία θέλει να βοηθήσει και να στηρίξει την Ελλάδα.

Η κ. Μέρκελ έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο, συνοδευόμενη από τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ωστόσο δεν παρέμεινε στη συνάντηση της με τον Πρόεδρο Παπούλια. Στη συνέχεια, η Γερμανίδα Καγκελάριος και ο Έλληνας Πρωθυπουργός μετέβησαν στο ξενοδοχείο Χίλτον, όπου βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη συνάντησή τους με επιχειρηματίες του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα