Συνεχίστηκε σήμερα η διαδικασία για την υπόθεση Χατζηκωστή

16:34 18/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της  δολοφονίας του Διευθύνοντος Συμβούλου του συγκροτήματος «Δίας» και της τηλεόρασης «Σίγμα» Άντη Χατζηκωστή, με την αντεξέταση του μάρτυρα υπεράσπισης Ιωάννη Ράσπα, φωτογράφου από το Τσέρι.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας, ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου απέρριψε αίτημα της υπεράσπισης του 4ου κατηγορούμενου Γρηγόρη Ξενοφώντος, Ροβέρτου Βραχίμη, για διορισμό άλλου συνηγόρου υπεράσπισης, ο οποίος να αντεξετάσει το μάρτυρα επί τεκμηρίου, που κατέθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης

του  Ξενοφώντος.

Ακολούθως, η εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής ζήτησε από το μάρτυρα να αναφέρει τον τρόπο και τα τεχνικά μέσα που χρησιμοποίησε για να φωτογραφίσει την οικία του 2ου κατηγορούμενου Τάσου Κρασοπούλη.

Ο μάρτυρας υπεράσπισης αναφέρθηκε στα μέσα που χρησιμοποίησε, καθώς και στις οδηγίες για τον τρόπο λήψης φωτογραφιών, που έλαβε από το συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου Τάσσου Κρασοπούλη.

Η κατηγορούσα αρχή αμφισβήτησε τις γνώσεις του μάρτυρα υπεράσπισης , υποβάλλοντας σε αυτόν ότι ούτε ο ίδιος κατάλαβε για ποιο λόγο ήρθε να καταθέσει στο δικαστήριο.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο στις 09:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα