Συνεχίζεται αύριο η συζήτηση κομμάτων – Κυβέρνησης για τις αντιπροτάσεις που θα δοθούν στην Τρόικα

19:43 15/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Θα συνεχιστεί αύριο στο Υπουργείο Οικονομικών η συνάντηση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Σωτηρούλας Χαραλάμπους με τα οικονομικά επιτελεία των κομμάτων, με αντικείμενο τις αντιπροτάσεις της Κυβέρνησης που θα συζητηθούν με την Τρόικα.

Στη σημερινή συνάντηση, η οποία άρχισε στις 15.00 και ολοκληρώθηκε στις 19.00, συμμετείχαν επίσης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου και ο Υφυπουργός παρά τω προέδρω Τίτος Χριστοφίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ,

λόγω της μακράς διάρκειας της σημερινής συνάντησης και της μη ολοκλήρωσης της συζήτησης επί των τριών προτάσεων της Τρόικας, που αφορούν τον τραπεζικό τομέα, τα δημοσιονομικά και τα διαρθρωτικά και τομεακά ζητήματα, έχει συμφωνηθεί όπως η συζήτηση συνεχιστεί αύριο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά τη σημερινή συνάντηση συζητήθηκαν αρχικά μία – μία οι αντιπροτάσεις της Κυβέρνησης για τον τραπεζικό τομέα και ακολούθησε συζήτηση για τα ζητήματα που αφορούν τους διάφορους τομείς της οικονομίας, όπως, μεταξύ άλλων της υγείας, των υπηρεσιών και της αγοράς εργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα