Συνεχίζεται η προσπάθεια για την ενίσχυση άπορων οικογενειών στην Πάφο

19:52 31/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Επιταγή ύψους 1000 ευρώ επιδόθηκε σήμερα από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Κομμωτών και Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πάφου Γιώργο Σοφοκλέους, στον Δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα, ποσό το οποίο εισπράχθηκε από την εκδήλωση «Ανοικτό Κομμωτήριο» που έγινε την Πέμπτη 24 Μαΐου στην είσοδο του Αρχαιολογικού Πάρκου.

Τα χρήματα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου της Πάφου, που λειτουργεί τους τελευταίους δύο μήνες στην Πάφο με κύριο στόχο να προσφέρει βοήθεια σε

άπορες οικογένειες.

Στο μεταξύ ο Σύνδεσμος της Θύρας 7 Πάφου Ολυμπιακού Πειραιώς στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης του, παρέδωσε επιταγή ύψους 200ευρώ ως εισφορά για το Κοινωνικό Δημοτικό Παντοπωλείο της Πάφου.

Το παντοπωλείο λειτουργεί στο χώρο του πρώην 9ου Δημόσιου Νηπιαγωγείου Πάφου.
Με τα χρήματα που μαζεύονται, εθελοντές που χειρίζονται το Δημοτικό Παντοπωλείο, αγοράζουν τρόφιμα τα οποία δίνονται κάθε Παρασκευή σε άπορες οικογένειες. Τα τρόφιμα μαζεύονται από διάφορους χορηγούς μεταξύ αυτών και υπεραγορές.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας, τόνισε ότι τα τρόφιμα συγκεντρώνονται από την Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη. Ακολούθως είπε, την Πέμπτη γίνεται η διαλογή και κάθε Παρασκευή γίνεται η παράδοση στους δικαιούχους.

«Αφουγκραζόμενοι τα μηνύματα των καιρών, εθελοντικές οργανώσεις και ο Δήμος Πάφου, έχουν συγκληθεί και έχουν δημιουργήσει το Δημοτικό Παντοπωλείο για να βοηθήσουν οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη», πρόσθεσε ο κ. Βέργας.

Keywords
Τυχαία Θέματα