Συνεργασία ΜΤΝ και PrimeTel σε θέματα δικτύου

22:52 29/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Νέα εποχή στις κυπριακές τηλεπικοινωνίες σηματοδοτεί η συνεργασία ΜΤΝ και PrimeTel σε θέματα δικτύου, που ανακοινώθηκε σήμερα σε κοινή διάσκεψη τύπου των δύο εταιρειών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το περιεχόμενο της συνεργασίας περιέγραψαν οι διευθύνοντες σύμβουλοι, της ΜΤΝ, Pieter Verkade και της PrimeTel, Ερμής Στεφάνου. Όπως αναφέρεται, η PrimeTel θα χρησιμοποιεί το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της ΜΤΝ για

τους συνδρομητές της, ενώ η ΜΤΝ θα χρησιμοποιεί το υψηλής απόδοσης διεθνές δίκτυο της PrimeTel. Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών ξεκινά άμεσα.

Οι συνδρομητές των δύο εταιρειών, προστίθεται, θα απολαμβάνουν πρόσθετες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ως αποτέλεσμα της συνεργασίας. Διευκρινίζεται ότι οι συνδρομητές της PrimeTel αποκτούν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το πιο σύγχρονο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο. “Με μια επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ, η ΜΤΝ αναβάθμισε πρόσφατα ολόκληρο το τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο ώστε να προσφέρει αξιοπιστία, ταχύτητα και εξαιρετική κάλυψη σε όλο το νησί. Παράλληλα, οι συνδρομητές της PrimeTel μπορούν να αξιοποιούν την προηγμένη τεχνολογία ΜΤΝHSPA+ που παρέχει υψηλές ταχύτητες δεδομένων έως 21,6 Mbps και εγγυάται αδιάλειπτη σύνδεση στο internet”.

Οι συνδρομητές της ΜΤΝ, αναφέρεται, θα χρησιμοποιούν το προηγμένο σταθερό διεθνές δίκτυο της PrimeTel, το οποίο παρέχει βελτιωμένη ποιότητα σε ευρυζωνικές υπηρεσίες και υψηλότερες ταχύτητες στο διαδίκτυο.

Σε δήλωσή του ο κ. Verkade, ανέφερε πως “η συμφωνία MTNPrimeTel αποδεικνύει ότι οι σύγχρονες επιχειρήσεις μπορούν να συνεργαστούν με αποδοτικό και ανταγωνιστικό τρόπο, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα».

Ο κ. Στεφάνου δήλωσε πως έχοντας πρόσβαση στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της ΜΤΝ, η PrimeTel σήμερα μπορεί να παρέχει τα πιο καινοτόμα πακέτα τηλεπικοινωνιών στην αγορά σε ανταγωνιστικές τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα