Σύνεση για θέματα οικονομίας συστήνει το ΔΗΚΟ

13:03 25/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το Δημοκρατικό Κόμμα (ΔΗΚΟ) εκτιμά ότι θα ήταν καλύτερα να γινόταν νωρίτερα η σύσκεψη για την οικονομία που έχει συγκαλέσει για αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τους Αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ Φώτης Φωτίου είπε ότι «θα ήταν φυσικά καλύτερα αν αυτή η σύσκεψη γινόταν νωρίτερα, γιατί και η δημόσια αντιπαράθεση θα είχε αποφευχθεί και θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση με περισσότερη αξιοπιστία».

Ο κ. Φωτίου είπε πως «έχουμε πει πολλές φορές

ότι ο τόπος μας περνά πολύ δύσκολες ώρες και βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με την κυπριακή οικονομία να περνά δύσκολες ώρες».

Ανέφερε πως «τις τελευταίες ημέρες, γινόμαστε μάρτυρες μιας έντονης αντιπαράθεσης στα θέματα της οικονομίας, ενώ θα έπρεπε να μείνουν μακριά στρατηγικές πόλωσης και λαϊκισμού».

Ο κ. Φωτίου είπε ότι «η αλληλοεπίρριψη ευθυνών ή η μετάθεση ευθυνών μόνο στο χρηματοπιστωτικό τομέα μόνο ζημιά κάνει και δυσκολεύει κάθε προσπάθεια τόσο των τραπεζών, όσο και της ίδιας της κυβέρνησης για την εξασφάλιση διακρατικού δανείου».

«Αυτές τις τόσο δύσκολες ώρες πρέπει να πρυτανεύσει η λογική, η σύνεση και η υπευθυνότητα», είπε καταλήγοντας ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα