Θ. Καληώρας: Με αναγκάζετε να πω πράγματα που δεν θέλω! Με φέρνετε σε πολύ δύσκολη θέση!

19:32 29/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Καλεσμένος στην εκπομπής της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν το πρωί της Πέμπτης ο Θάνος Καληώρας.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Τζέσυ Παπουτσή, αλλά και  τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι διοικητής στο Μιχαλήνειο Π.Α.Κ Αττικής, κάτι που δημιούργησε σάλο.

“Με κόβεις για διοικητή νοσοκομείου; Ούτε εγώ κόβω τον εαυτό μου. Από την αηδία και την γελοιότητα αυτή που τοποθέτησε κάποιος και κυκλοφόρησε, αυτό έχω να πω, ότι δεν είμαι διοικητής νοσοκομείου. Δεν έχω τα προσόντα να είμαι… Ήμουν εδώ και δυο χρόνια…

Με αναγκάζετε να πω πράγματα τα οποία δεν θέλω. Με φέρνετε σε πολύ δύσκολη θέση να μιλήσω για ένα προσωπικό μου θέμα που δεν το έχω πει ποτέ. Ο πατέρας μου ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες. Πέρα από αυτό το γεγονός ο θείος μου είχε δύο παιδιά τα οποία ήταν καθηλωμένα στο καροτσάκι. Με τον πατέρα μου το βίωσα 40 χρόνια…”

Όσον αφορά στο πρώτο θέμα είπε χαρακτηριστικά: “Έχουμε επικοινωνία σχεδόν καθημερινή με την Τζέσυ. Χθες πήγα το αμάξι της για service. Το μόνο που έχω κάνει είναι να μην υπάρχω μέσα στο σπίτι. όλα τα υπόλοιπα, από την μέρα που έχω χωρίσει -σχεδόν μια 20ετία- τα πάντα όλα γίνονται όπως και πριν. Δεν έχει αλλάξει τίποτα.”.

Keywords
Τυχαία Θέματα