Την παραίτηση ηγεσίας ΔΗΚΟ, ζητούν τα μέλη που στήριξαν Λιλλήκα

13:50 19/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη είναι η ηγεσία το ΔΗΚΟ σύμφωνα με Πρωτοβουλία Μελών του κόμματος που στήριξαν την υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα, η οποία σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη της ηγεσίας του ΔΗΚΟ να απολογηθούν και να υποβάλουν ομαδικά τις παραιτήσεις τους.

«Ως Πρωτοβουλία Μελών ΔΗΚΟ, που στηρίξαμε την υποψηφιότητα του Γιώργου

Λιλλήκα, νιώθουμε την ανάγκη να υποκλιθούμε στην συντριπτική πλειοψηφία του περήφανου κόσμου του ΔΗΚΟ, που άντεξε στις απειλές και τους εκβιασμούς, που περιφρόνησε τις ψεύτικες υποσχέσεις και τις ανέξοδες απολογίες», αναφέρεται.

Ο κόσμος του ΔΗΚΟ, προστίθεται, «παρέμεινε όρθιος και υπερασπίστηκε την αξιοπρέπεια και την ιστορία του. Ο κόσμος του ΔΗΚΟ σε ακόμα ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, για το μέλλον της Κύπρου και του λαού μας, βρέθηκε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας».

Συνεχίζει εκφράζοντας τη θέση ότι «η ηγεσία του ΔΗΚΟ είναι ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη και φέρει ασήκωτες ευθύνες, που σήμερα ο Γιώργος Λιλλήκας και οι πατριωτικές δυνάμεις του Ενδιάμεσου Χώρου, οριακά δεν βρίσκονται στο δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών, με προοπτική βέβαιης επικράτησης».

«Καλούμε τα μέλη της εκτροχιασμένης ηγεσίας μας να απολογηθούν άμεσα στον κόσμο του κόμματος και να υποβάλουν ομαδικά τις παραιτήσεις τους, οδηγώντας το πάλαι ποτέ αγωνιστικό, πατριωτικό κόμμα σε συνέδριο, όπου τα μέλη του κόμματος θα να επαναπροσδιορίσουν την πορεία μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα